TRI POZIVA HOĆU JA – A MI KAŽEMO MESTA SU SLOBODNA

U aprilu 2018. godine, otvorena su tri poziva, klikom na naslov pojedinačnog poziva link će Vas odvesti do više informacija:

1. ŠKOLA PISANJA PROJEKATA: Nauči da napišeš projekat od predloga do završnog izveštaja
ROK za prijavu: 21. april 2018. godine do ponoći.

Ista se odnosi na pisanje projekata za udruženja najviše, opis projekta, plan aktivnosti, targetiranje ciljne grupe, rizici, budžet, pravdanje sredstava, izveštaji. Na jednom mestu u 2h edukacije. Nakon završetka edukativne radionice, dobija se zadatak pisanja projekta, imaćete rok do kada napisano dostavljate, kada se dostavljeni projekat pregleda, dobijate potvrdu o učešću.

2. NAUČI DA PIŠEŠ ZA BLOG I PRIMENI U PRAKSI KAO NAŠ DOPISNIK (Copywrite, SEO, obrada fotografija i rad sa nama do kraja 2018.godine)
ROK za prijavu do 23. aprila 2018.godine.

Blogovanje i edukacija na jednom mestu, upoznavanje sa osnovnim pojmovima, uvod u online marketing, pisanje naslova, kreiranje strukture članka, kako se biraju teme, kako se pravilno citiraju izvorii, takođe, obraća se pažnja i na obradu fotografija.

3. PRIJAVI.NAPIŠI.OBJAVI: Zbornik radova te čeka!
ROK za prijavu 29. april 2018. godine.

Zbornik promoviše najviše socijalnu inovaciju, želimo da prikažemo gde socijalna inovacija susreće društvene nauke, tako da sve teme koje predstavljaju inovativna rešenja, ili primenu nekih dosadašnjih istraživanja na drugačiji način, imaju kod nas prednost. Takođe, dobrodošle su sve teme društvenog usmerenja, ekonomije, prava, menadžmenta. Imali smo učesnike iz oblasti kulture, umetnosti, filozofije i filologije. Isto tako ako ne znate da li je Vaša tema prihvatljiva i imate gotov rad, pišite nam, dobićete u najkraćem roku odgovor.

Za sve informacije možete nam pisati i na:
office@nomcentar.com
nomcentar@gmail.com