NOVO: NAUČI DA PIŠEŠ ZA BLOG I PRIMENI U PRAKSI KAO NAŠ DOPISNIK (Copywrite, SEO, obrada fotografija i rad sa nama do kraja 2018.godine)

Pozivamo Vas da se priključite edukativnoj radionici pod nazivom “Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao naš dopisnik (Copywrite, SEO, obrada fotografija i rad sa nama do kraja 2018.godine)”, koja će Vam pomoći da steknete veštine pisanja, upoznate osnove i postanete naš dopisnik.

Radionica daje mogućnost da naučite osnove rada kopivrajtera, šta je SEO u praksi, kako se obrađuju fotografije, kako se kreira i publikuje tekst, šta sve obuhvata blogovanje, osnovni pojmovi, promocija na društvenim mrežama, kako za tekst pronaći pravu strategiju. Polaznici dobijaju potvrdu o prisustvu (sertifikat) i članstvo kao naši blogeri odnosno dopisnici u našem udruženju do kraja 2018.godine.

Krajem 2016.godine pokrenuli smo blog koji okuplja teme iz oblasti prava, ekonomije i ljudskih resursa, menadžmenta, preduzetništva, marketinga, informacionih tehnologija i edukacije. Svako ko uspešno prođe radionicu imaće priliku da postane naš bloger/ka i tako u praksi primeni stečeno znanje. Cilj nam je da zajedno kreiramo kvalitetne i stručne članke.

Šta obuhvata radionica?

1. Radionica obuhvata predavanje gde se prolazi kroz pripremu za pisanje teksta, odabir teme, koncipiranje strukture i prenošenje izvora. Radionica daje čitav koncept pojašnjenja pojmova koji su povezani sa online marketingom i kreiranjem dobrog sadržaja. Naučićete kako postati kopivrajter, šta je SEO kao i kako obraditi fotografije koje se koriste kao prateći deo svakog posta. Edukacija obuhvata i učenje pravilnog citiranja i prenošenja vesti i izvora. Isto tako kako omoućiti vidljivost onome što radite, koja je najbolja marketing strategija za Vaš tekst.
2. Edukacija se odvija online, po principu jedan učesnik i jedan mentor, traje 2h, tako što imate dva puta sastanak sa mentorem, prvi put 1h gde se prolaze osnove u teoriji, dobijate šablone, zadatke, potom rok da zadatke uradite, nakon čega sledi zavšnih sat vremena koji služe za recenziju i dodatna pitanja i vežbu, nakon uspešnog završetka, dobijate i naš sertifikat/potvrdu.
3. Status blogera/ke, koji traje do 31. decembra 2018.godine, sa mogućnosšću produžetka statusa u narednoj godini pod istim uslovima. Imaćete mogućnost da minimum jednom mesečno dostavite tekst koji će biti publikovan na našem internet mestu (www.nomcentarngo.com) uz podršku mentora sa kojim prolazite obuku. Isto daje praktičan rad i primenu stečenog znanja u praksi.
4. Povlašćene uslove u svim ostalim aktivnostima našeg udruženja, koje se odnose na publikovanje radova u našem zborniku radova, drugim edukativnim radionicama kao i projektima.
5. Vaša biografija na našem sajtu, gde ćete biti u društvu ostalih blogera/ki.

Broj učesnika je ograničen, rok za prijavu je 23.april 2018. godine, odnosno do popune mesta.

Uslovi za učešće i način prijave:

–  Visoko obrazovanje što znači – da ste u statusu studenta (osnovnih, master ili doktorskih studija) ili ste studije završili, 

– Da nam se javite na neku od e-mail adresa: nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com gde ćete dobiti od nas prijavni formular.


INFORMACIJE I PRIJAVA:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com


PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.