Škola pisanja projekata za početnike – sve što trebaš da znaš ako imaš udruženje

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, skraćeno Nomcentar, poziva Vas na edukativnu radionicu koja ima za cilj da Vam pomogne u osnovama kreiranja i pisanja projekata kojima konkurišu udruženja građana.

Svi polaznici, dobićete i korisne informacije vezane za vođenje udruženja građana, isto tako imaće mogućnost da postanu naši partneri i prijatelji, rado ćemo pisati o Vašim aktivnostima, jer znamo da je podrška na početku važna.

Nakon uspešno održanog drugog ciklusa online edukativne radionice, na osnovu povratne informacije naših učesnika, ponavljamo poziv u redizajniranom obliku.

Škola pisanja projekata ima za cilj da Vas upozna sa osnovama, pomogne u kreiranju sadržaja, aktivnosti, ciljne grupe, izveštaja i završetka projekta. Šta možete očekivati na edukaciji:

1. Upoznavanje sa modelom rada udruženja, zatim polazi se od konkursa za projekte  na  kojima učestvuju udruženja građana, prvenstveno se obraća pažnja na kreiranje ideje, pisanje opisa predloga projekta, aktivnosti, targetiranje ciljne grupe, budžet projekta, pravdanje sredstava i izveštaji (mesečni, narativni i završni).

2. Šta kada dođe preliminarna lista, potpisivanje ugovora, prava i obaveze.

3. Na kraju, dobijate zadatak na osnovu čega ćete dobiti i Potvrdu o učešću u edukativnoj radionici, isti će Vam pružiti mogućnost da ono što ste u teoriji naučili primenite u praksi.

Prijava je otvorena do 30. avgusta 2018. godine, odnosno do popune mesta.

Potrebno je pisati nam na neku od naših e-mail adresa, dobićete Prijavni formular kao i sve informacije.

Podaci koji se prikupljaju u okviru formiranja grupe učesnika, kao i podaci nastali u okviru pisanja projekata neće biti korišćeni u druge svrhe sem edukacije i biće izbrisani nakon održane edukacije. Kao dokaz ostaje Potvrda o učešću.

INFO i prijava:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com


PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.