Neka tvoja prva odluka u Novoj 2020.godini bude: članstvo u Nomcentru, a mi ti dajemo 10 razloga zašto je to dobra odluka!

Nomotehnički Centar Beograd, od 03.01.2020.godine, prihvata prijave za članstvo u našem udruženju.

Mi smo udruženje osnovano 23.aprila 2013.godine, u novu deceniju ulazimo sa 7 godina postojanja, kroz koje smo se neprestano razvijali, menjali, inovirali i trudili da olakšamo put razumevanja propisa i primene istih u praksi.

Osnovani smo za oblasti prava i nomotehničke delatnosti, edukacije i izdavaštva. Nomotehnika predstavlja nauku o izradi propisa, kako smo strukovno udruženje koje okuplja najviše pravnike, specifičan naziv ima veze sa nomotehnikom jer se upravo bavimo istom na način da pišemo predloge Zakona, različite Komentare Zakona sa primerima i objašnjenjima iz prakse, a isto tako, naši mladi pravnici iz udruženja, svakodnevno pišu pravne aktuelnosti koje objavljujemo na našem blogu. Činjenica na koju smo ponosni, mesečno brojimo preko 10.000 pregleda. Što je za jedno udruženje i blog, zapravo i dobra brojka.

Iako smo udruženje okrenuto pravnoj nauci, okupljamo i druga zanimanja, kao što su master psiholozi, geografi, stručnjaci u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, medicinsku struku i mnoge druge, jer nas spaja ista želja – da jedni drugima pomognemo, da kreiramo neko novo i bolje sutra za generacije koje tek dolaze, da našim iskustvom i znanjem drugima pomognemo da ne dođu u iste situacije ili probleme koje smo mi doživeli u profesionalnoj karijeri, istovremeno radeći na sebi uz neprestanu edukaciju.

Pored Nomotehničke škole, gde mlade učimo na koji način jedan propis nastaje i kako se pišu opšti pravni akti, bavimo se i edukativnim radionicama iz oblasti projektnog menadžmenta, copywrite-inga, intelektualne svojine, zaštite podataka o ličnosti, primene menadžmenta ljudskih resursa u praksi, i mnogim drugim oblastima.

Takođe, od 2019.godine, upisani pri Ministarstvu pravde Republike Srbije kao pružaoci besplatne pravne pomoći i pravne podrške.

Od osnivanja, upisani kao udruženje mladih u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije.

Vodili smo projekte za državne organe najviše gradsku upravu gde smo kreirali prve mobilne aplikacije, webinare i po prvi put implementirali socijalnu inovaciju u projektima finansiranim od državnih organa.

Od osnivanja sarađujemo sa Evropskom nagradom mladih iz Austrije, gde smo mnogima pomogli da prezentuju svoje inovativne projekte, po prvi put smo uvrstili Srbiju u pobedničke projekte, dok su i naši članovi imali mogućnost učešća u inostranom projektu kao i putovanja u Austriju.

Za 2020.godinu, usvojili smo plan šta, kako i kad radimo, pozivamo Vas sve da pročitate, ukoliko Vas zainteresuje, budite slobodni da nam pišete, rado ćemo Vam poslati prijavni formular za naše članstvo.

U susret 2020.godini, želimo da….

  1. Ponovimo poziv za Zbornik Nova naučna edukativna misao, koji je postojao od našeg osnivanja 2013.godine, sa 30 izdanja, zbog velikog broja onih koji su imali pozitivna iskustva u pisanju i objavljivanju, ove godine, poziv počinje u januaru 2020.godine. Bili član ili ne, poziv je otvoren i za druga zainteresovana lica, shodno Odluci Upravnog odbora udruženja.
  2. Održimo radionicu: “Napiši, objavi, internet zapali” kao novi slogan naše radionice za copywrite i SEO, jer želimo praktičnim i iskustvenim primerima da Vam pokažamo kako smo mi naučili da kroz sedam godina rada, dođemo do profesionalnih tekstova i kako mi to radimo kao da smo samo u ovoj oblasti eksperti. Zanimljivo predavanje, i jedina radionica koja Vam pruža mogućnost da nakon edukacije budete u našem udruženju kao i svi ostali članovi i imate sve prednosti koje i naši članovi imaju. Kada se edukacija završi, 12 meseci se družite sa nama. Poziv je otvoren od 03.01.2020.godine.
  3. Nastavimo radionicu: “Projektni menadžment u praksi”, sastoji se od 3 dela, zapravo, nivoa. Za početnike, za one koji već imaju ideju i treba im kako da istu uobliče i napredni za one koji bi želeli da budu projektni menadžeri i profesionalno vode projekte za druge. Radionica je koncipirana isključivo na našem iskustvu, stoga sve što kroz predavanje prođete šansa je da se 99% toga desi baš Vama u praksi. Jer po praksi radimo teoriju. Poziv za prvu edukaciju biće krajem januara 2020.godine.
  4. Pokrenemo novu radionicu: Intelektualna svojina i projektni menadžment, koju smo najavili krajem prošle godine, gde na jednom mestu možete naučiti kako da napravite digitalni projekat, kako da ga zaštitite, kako da ga plasirate u inostranstvu, kako da napravite budžet, kako projektne aktivnosti, kako se projekti pravdaju i zašto su autorska prava važna, naročito kada kreirate projekte u oblasti digitalne tehnologije. Radionica planirana za kraj februara 2020.godine.
  5. Naš pravni blog pretvorimo u projekat Legale Lifestyle Magazine, koji smo ako pilot projekat započeli još krajem 2018.godine. Stoga, sva naša pravna pisanja u okviru bloga, biće pretočena u potpuno novi online magazine. Pravnici, ako želite da se priključite, budite naš član i možete pisati za naš pravni blog / magazin. Poziv je otvoren od 15.01.2020.godine.
  6. Naš HR blog pretvorimo u projekat HR magazin, koji vode naše sjajne koleginice eksperti u HR oblasti, stoga očekujete aktuelne tekstove i edukativne radionice koje Vam mogu pomoći u pronalasku posla a onima koji bi ovom oblašću da se bave, pružiće uvid u čari zanimanja. Ukoliko i Vi želite da budete bloger za ovu tematiku – vratite se na korak 2.prijavite se za našu edukativnu radionicu i možete pisati članke za nas.
  7. Nomotehničku školu pružimo svim članovima, gde ćemo Vas naučiti kako da napišete opšta pravna akta, kao i kako da napravite Komentar Zakona. Zašto je ovo važno? Prvenstveno, jer na svakom poslu Vam ovo može trebati.
  8. Marketing primenimo kroz konstantnu edukaciju, gde će naš kolega održati za članove obuku, na koji način možemo da plasiramo sadržaj i budemo vidljivi, bilo da pišemo bilo da imamo svoj proejkat – marketing je najvažnija stvar. Mart i april 2020.godine, su rezervisani za marketing edukaciju.
  9. Okrenmo se e-poslovanju, gde želimo da Vas naučimo svim tajnama kroz gostujuća predavanja najboljih i top menadžera u ovoj obalsti. Malo više detalja oko našeg rođenana u aprilu 2020.godine.
  10. Nastavimo projekat Vodno-pravni svet, gde se bavimo zaštitom životne sredine, malo više o istom biće tokom maja 2020.godine, kada sklopimo sve kockice. 🙂 Ako u ovoj oblasti pišete, onda pratite naš sajt za više detalja.

Ako 10 navedenih nije dovoljno razloga da budete naš član, rećičemo Vam da svako ima priliku da predloži projekat, da kreira promotivne aktivnosti, da nauči kako da plasira online sadržaj, ovlada WordPress-om, ima priliku da bude aktivan i u našim partnerskim organizacijama, i ono najvažnije upozna mnogo divnih, zabavnih, pametnih ljudi.

Pored redovnih sastanaka, volimo da popijemo svi zajedno kafu, da se čujemo Skajpom ako ne možemo uživo, volimo da putujemo zajedno, zato ako imaš još nedoumica biti li ne biti naš član – piši nam na mail: office at nomcentar.com ili na nomcentar at gmail.com i odgovorićemo ti sa Više detalja.

ČLANSTVO JE OTVORENO – POZIV TRAJE!