U susret ISKRA konferenciji, 24 novembra 2018. u Madlenianumu, u Beogradu

Pokreni ISKRU! Uhvati RITAM!

 

Iskra znanja… Iskra mudrosti… Iskra svesnosti… Iskra spoznaje… Iskra svetlosti… Iskra života.

Ma koliko mi bili kompleksni i ma koliko nam se život često činio komplikovanim, jedna iskra, jedna informacija, jedna reč koju čujemo u pravom trenutku i od prave osobe, može u našim životima napraviti čudesnu i trajnu promenu.

Zato je ISKRA konferencija namenjena onima koji traže takvu reč koja će ih pokrenuti, obnoviti, motivisati, naučiti i transformisati – u bolju verziju sebe.

Život nam svakog trena servira promene. Važno je, i nadasve vredno, kada smo opremljeni znanjima i alatkama da na te promene odreagujemo na bolji način, a još vrednije je kada sami možemo da kreiramo željene promene. ISKRA konferencija nudi niz radionica najboljih stručnjaka, zvezda u našem regionu tj. ISKRI u svojim oblastima delovanja, sa kojih ćete poneti vredne alate za kreiranje uspešnijeg, ispunjenijeg i radosnijeg života.

ISKRA konferencija vas poziva na događaj na kome će stručnjaci za lični i profesionalni razvoj, na jasan, zabavan, interaktivan, inspirativan i koristan način, preneti svoja znanja i iskru razvoja i mudrosti i na vas! Konferencija je namenjena svima koji su započeli ili su već posvećenici učenja, promene, progresa i boljitka u svim oblastima svog života.

Siniša Ubović (Motivacioni trener, Heal Your Life) će vas pokrenuti da se sa lakoćom odvažite, krenete i ostvarite vrhunske rezultate. Lidija Rosati (Business&Performance Strategist) će vas ojačati da se neprekidno razvijate i odolite preprekama na tom putu. Thomas Björge, Švedska će vas naučiti TATA tehniku, umetnost transformacione privlačnosti. Margarita Milenković (Reiki Grand Master) će od vas napraviti magnete koji privlače novac, i to za samo 68 sekundi! Tamoko Tanuma (Akupunkturolog i Moksa terapeut), Tokio, Japan će vam otkriti tajne japanske medicine, a doktor Vesna Danilovac (Master Coach&Educator) će vas na svojoj radionici Nova Duša za Novu Godinu, podučiti kako da se oslobodite toksičnih emocija, nakupljenih u vašoj podsvesti, tokom života, koje predstavljaju bol i otrov vaše duše. Na svom putu, suočavamo se i sa izazovima u partnerskim odnosima, a to će vam Tatjana Šešum (Psihoterapeut, Homeopata i Fitoterapeut), kroz cvetne esencije, olakšati. Da bi sve bilo još zabavnije i veselije, Olivera Radovanović (Smeh Joga) će vam i prošlost i budućnost preoblikovati kroz smeh i širok osmeh. Program vodi Filip Ivanjac, voditelj, lekar i maneken. Filip je autor, urednik i voditelj emisije Doktor za Vas. A ISKRU će otvoriti naša eminentna umetnica Jasna Djokić.

U pauzama između radionica, će se u Foajeu odvijati živ, kvalitetan i koristan program, koje će nam upriličiti sponzori Konferencije Iskra, predstavnici  kulturnog života grada i Srbije, ambasade i kompanije koje će se predstaviti kroz svoje projekte i proizvode. Palestina je zemlja koja je gost domaćin ove ISKRA konferencije, koja će svojim egzotičnim čajevima i proizvodima doprineti atmosferi. Pored promocije knjige Slobodana Bobe Petrovića, održaće se izložba slika i izložba starih mapa Srbije.

Za novembarsku ISKRA konferenciju se pripremite jer vas čeka izobilje informacija, znanja, alatki, preporuka, mudrosti. Učenje je celoživotni proces, a celovito učenje i celovit rad na sebi je jedini ispravan način – biti bolji, imati bolje zdravlje tela i uma, imati zdrave odnose a time i zdravu dušu.

Svetska zdravstvena organizacija definiše zdravlje kao mentalno, fizičko, ekonomsko i socijalno blagostanje. Svesni današnjeg stanja, to su postavili kao cilj, a ISKRA se tome pridružuje kroz sve svoje aktivnosti.

Današnji svet zahteva kompletne ličnosti, one koji će profesionalno i privatno biti živi dokaz da žive ono što govore, i to sa strašću posvećenika, a koji su i sami tragaoci i nalazači tih iskrica i sa radošću ih dele sa drugima.

Sve je to umnogome lakše kada imamo prilike da učimo od najboljih! Pridružite nam se! Više informacija i ulaznice na www.iskra.co.rs

Pratite nas na facebook-u: https://www.facebook.com/iskranetwork/

Pratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/iskra_network/