SVAKOG PETKA NA KAFI SA NOMOTEHNIČKIM CENTROM U OKVIRU AKTIVNOSTI: PRAV(N)A PITANJA NA PRAV(N)OM MESTU

Od 2016.godine, kada smo pokrenuli naš pravni blog u cilju promovisanja udruženja i našeg rada, kao i kreiranja mogućnosti za mlade pravnike koji će imati mesto gde mogu vežbati da pišu stručne tekstove a opet korisne, objavili smo preko 200 stručnih članaka i to na vrlo aktuelne teme.

Pratimo čitanost i kao pravnici posvetili smo se marketingu, naučili mnogo toga oko plasiranja online sadržaja, i još uvek učimo. 

Nedavno smo uveli naš Blog challenge kao mogućnost da nam pratioci postave temu koju ćemo obraditi i o kojoj ćemo pisati, jer želimo da pomognemo drugima u razumevanju prava i obaveza.  Mi smo udruženje koje je dobilo naziv po nomotehnici, nauci o izradi propisa, dugi niz godina smo se bavili pisanjem stručne pravne literature, stoga nam je blog samo jedan segment predstavljanja našeg rada.

Ovog puta otvaramo poziv koji prati naslov našeg pravnog bloga, samo ovoga puta u vezi pravnih pitanja. Stoga, svakog petka možete putem društvenih mreža, da nam pošaljete poruku, ostavite komentar, rado ćemo odgovoriti i pomoći.

Takodje, na ovaj način, želimo da saznamo šta je to što Vas interesuje da bismo isto pretočili u stručan tekst. 

Učešće je besplatno, stoga možete postavljati pitanja a mi ćemo u skladu sa našim mogućnostima pomoći. 

Na kafi sa Nomotehničkim centrom u digitalnom okruženju, možete pitati sve vezano za pravne teme kao i pisanje projekata. Ako imate neku pravnu nedoumicu, tu smo da pomognemo. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.