POZIV – KONFERENCIJA – BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA

Osnove saobraćajne kulture uz primenu digitalne inovacije (vebinara) kao modelu prevencije i usvajanja pozitivnih stavova ponašanja u saobraćaju

„POŠTUJ PROPISE, BUDI SAOBRAĆAJNO KULTURAN!“

Pozivamo Vas na Konferenciju, promociju našeg projkta u oblasti bezbednosti saobraćaja i saobraćajne kulture.

Promocija može biti od koristi roditeljima, nastavnicima, psiholozima, učenicima, studentima, mladima, kao i svima koji su zainteresovani.

Takođe, edukativni materijal nastao tokom projekta, služi za dalju edukaciju.

Promocija se održava 16.marta (četvrtak) od 14 časova,

Medija centar u Beogradu, ul. Terazije broj 3, mala sala, drugi sprat.

Konferencija i prisustvo su besplatni, potrebno je da nam pošaljete mail da želite da prisustvujete: office@nomcentar.com i / ili nomcentar@gmail.com

PROJEKAT FINANSIRA GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA, SEKRETARIJAT ZA SAOBRAĆAJ.
PROJEKAT SPROVODI NOMOTEHNIČKI CENTAR IZ BEOGRADA.

Projekat ima za cilj da na sveobuhvatan način postavi osnove saobraćajne kulture koristeći inovacaju i digitalne tehnologije, kako bi što većem broju građana približila značaj iste i uticala na razvoj pozitivnih stavova o bezbednosti saobraćaja. Edukacijom na inovativan način, veći broj građana biće u mogućnosti da se pravovremeno informiše.

ŠTA PROJEKAT SADRŽI?

Uz istraživanje, internet mesto i vebinar, kreirana je posebna mobilna aplikacija sadržana od grafičkih prikaza saobraćajne kulture, u funkciji bezbednog ponašanja u saobraćaju, kako za najmlađe učesnike u saobraćaju tako i za odrasle naročito one koji spadaju u vozače sa dužim vozačkim stažom.

Mobilna aplikacija je besplatna na Google play prodavnici.

Dođite na našu konferenciju da zajedno razgovaramo o saobraćajnoj kulturi, da zajedno preuzmemo mobilnu aplikaciju i dođemo do zaključaka šta je potrebno uraditi kao sledeći korak ka bezbednom učešću i ponašanju u saobraćaju!