[EDUKATIVNA RADIONICA] COPYWRITE U PRAKSI

Da li ste želeli da kreirate sadržaj koji će biti čitan, da neko prepoznaje Vaš stil, veruje Vašoj preporuci, pita Vas za savet ili možda želite da pokrenete karijeru u drugom smeru? Da li su Vam nekada govorili da Vi možete od bilo čega da napravite dobru priču? 

Ako se pronalazite u napred navedenom,  radionica će Vam pomoći da dobijete detaljan uvid u najvažnije pojmove, upoznate se sa načinom pisanja, promociji Vašeg teksta, kreiranja sadržaja koji će Vam omogućiti da se ono što pišete zaista i primeti, a istovremeno imaćete priliku da odmah nakon edukacije budete u našem udruženju i kao svi ostali članovi pišete blog postove, koje ćemo objavljivati kod nas i tako Vam omogućiti da ono što naučite u teoriji primenite u praksi. Možete se odlučiti i da napravite Vaš blog ili sajt, mi ćemo Vam svakako pomoći u prvim koracima.

Edukacija traje 2x po 1h. A nakon edukacije narednih 12 meseci, možete kreirati sadržaj i objavljivati ga u okviru našeg udruženja.

Šta obuhvata edukacija?

Prvi deo edukacije obuhvata upoznavanje sa osnovnim pojmovima, na koji način se kreira sadržaj, kako se pravi plan sadržaja, kako se kreira naslov, na koji način naslov implicira šta se nalazi u tekstu i kako tekst uobličiti u formu koja će svakome biti zanimljiva za čitanje. Kako stručni članci mogu postati novinski. Uz obaveznu vežbu i test.

Drugi deo posvećen je učenju o optimizaciji (SEO), promociji na društvenim mrežama, kao i Vašem prvom probnom tekstu.

Ko može da se prijavi?

Svi punoletni građani Republike Srbije, koji su završili srednje obrazovanje, i / ili su na studijama (osnovnim, master ili doktorskim), kao i oni koji su iste zavšili.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da nam pošaljete Vaš CV, mi ćemo Vam odgovriti sa detaljima edukacije i prijavnim formularom.

Kako se odvija edukacija?

Poziv obuhvata online edukaciju sa mentorem, odnosno putem webinara.  Nakon edukacije, možete pisati za naše blog sekcije: pravni blog, blog ljudskih resursa i ekonomije, lifestyle, education & youth kao i travel blog gde nam je cilj da predložite drugima mesta koja su interesantna i po Vama specifična. Različiti blog sadržaj, daje Vam mogućnost da se izgradite u uspešnog content kreatora i steknete veštinu pisanja. 

Rok za prijavu?

Možete se prijaviti do 20.09.2019.godine. Odnosno do popune mesta.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da mail-om sa obaveznim naslovom – Prijava za radionicu: Copywrite u praksi, dostavite Vaš CV na: office@nomcentar.com ili nomcentar@gmail.com biće Vam odgovoreno u najkraćem roku.

*Napomena: Dostavljenjem CV-ija nama, slažete se da koristimo i obrađujemo Vaše podatke u meri koja nam je neophodna radi izrade dokumentacije i prijema u naše udruženje kao i učešća u radionici. Vaš CV neće biti prosleđen trećim licima, takođe, zadržavate pravo da u svakom trenutku opozovete pristak.