[EDUKATIVNA RADIONICA] Blogovanje u praksi

Da li ste želeli da kreirate sadržaj koji će biti čitan, da neko prepoznaje Vaš stil, veruje Vašoj preporuci, pita Vas za savet ili možda želite da pokrenete karijeru u drugom smeru?

Ako je blogovanje ono što ste čuli da je popularno a da zapravo znate samo neke delove, radionica će Vam pomoći da dobijete detaljan uvid u najvažnije pojmove, upoznate se sa načinom pisanja u formi bloga, promociji Vašeg teksta, kreiranja sadržaja koji će Vam omogućiti da se ono što pišete zaista i primeti, a istovremeno imaćete priliku da odmah nakon edukacije budete u našem udruženju i kao svi ostali članovi pišete blog postove, koje ćemo objavljivati kod nas i tako Vam omogućiti da ono što naučite u teoriji primenite u praksi. Možete se odlučiti i da napravite Vaš blog ili sajt, mi ćemo Vam svakako pomoći u prvim koracima.

Edukacija traje 2x po 1h. A nakon edukacije narednih 12 meseci, možete kreirati sadržaj i objavljivati ga u okviru našeg udruženja.

Šta obuhvata edukacija?

Prvi deo edukacije obuhvata upoznavanje sa osnovnim pojmovima, na koji način se kreira sadržaj, kako se pravi plan sadržaja, kako se kreira naslov, na koji način naslov implicira šta se nalazi u tekstu i kako tekst uobličiti u formu koja će svakome biti zanimljiva za čitanje. Kako stručni članci mogu postati novinski. Uz obaveznu vežbu i test.

Drugi deo posvećen je učenju o optimizaciji (SEO), promociji na društvenim mrežama, kao i Vašem prvom probnom tekstu.

Ko može da se prijavi?

Svi punoletni građani Republike Srbije, koji su završili srednje obrazovanje, i / ili su na studijama (osnovnim, master ili doktorskim), kao i oni koji su iste zavšili.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da nam pošaljete Vaš CV, mi ćemo Vam odgovriti sa detaljima edukacije i prijavnim formularom.

Kako se odvija edukacija?

Poziv obuhvata online edukaciju sa mentorem ili uživo po formiranju grupe.

Rok za prijavu?

Možete se prijaviti do 23.04.2019.godine.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da mailom sa obaveznim naslovom – Prijava za radionicu: Blogovanje u praksi, dostavite Vaš CV na: office@nomcentar.com ili nomcentar@gmail.com biće Vam odgovoreno u najkraćem roku.