PROMENA DATUMA – ZBORNIK 5/2016

PROMENA DATUMA ZA PRIJAVU

POZIV ZA OBJAVU RADOVA U ZBORNIKU

NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO BR. 5/2016

POSLEDNJI POZIV / POSLEDNJI BROJ ZBORNIKA

Zbornik NEĆE izlaziti u 2017.godini! Pravimo malu pauzu i radimo nešto novo, zato iskoristite priliku i objavite rad u poslednjem, dvadesetom broju zbornika!

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

Naši saradnici mogu Vam pomoći oko prevoda na engleski jezik!

POZIV ZA ZBORNIK 5/2016 JE OTVOREN DO 27.12.2016.godine

Ukoliko Vaš Apstrakt prođe recenziju zaključno sa 28.12.2016.godine, možete Vaš rad dostaviti i biće objavljen u izdanju 5/2016.

Prijavni formular možete preuzeti i ovde. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i nama pošaljite do 27.decembra ne neku od mail adresa.

 

Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na:

office@nomcentar.com
zbornik@nomcentar.com