O NAMA

Nomcentar NGO predstavlja strukovno udruženje osnovano 23.aprila 2013.godine sa sedištem u Beogradu za oblasti prava i nomotehničke delatnosti, edukacije i izdavaštva.

Pored mnogobrojnih projekata koji implementiraju socijalnu inovaciju, registrovani smo od strane Ministarstva pravde Republike Srbije kao pružaoci besplatne pravne pomoći i besplatne pravne podrške.

Besplatna pravna pomoć

Udruženje Nomotehnički Centar upisano je u Registar Ministarstva pravde za pružanje besplatne pravne pomoći i pravne podrške. Saznajte više o ostvarivanju prava.

Edukativne radionice

Naše udruženje se u ostvarivanju svojih ciljeva bavi edukacijom, stoga, pogledajte aktuelne pozive i obrazujte se na prav(n)i način.

Projektni menadžment

Izbor iz naših projekata na jednom mestu kao i predstavljanje jedinstvenih edukativnih sesija iz projektnog menadžmenta.

Online verzija stručnih pravnih tekstova i prvog 

lifestyle

PRAVNOG MAGAZINA

Online verzija stručnih tekstova iz oblasti ljudskih resusa

nomcentar ngo

MAGAZINE

AUTORSKA PRAVA

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celine ili delova sajta Nomotehničkog Centra iz Beograda predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo (shodno odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima i Krivičnog zakonika).

office [at] nomcentar.com