NOMCENTAR NGO

Nomcentar NGO predstavlja strukovno udruženje osnovano 23.aprila 2013.godine sa sedištem u Beogradu za oblasti prava i nomotehničke delatnosti, edukacije i izdavaštva.

Pored mnogobrojnih projekata koji implementiraju socijalnu inovaciju, registrovani smo od strane Ministarstva pravde Republike Srbije kao pružaoci besplatne pravne pomoći i besplatne pravne podrške.

Pravo i nomotehnika, edukacija i izdavaštvo

Besplatna pravna pomoć

Udruženje Nomotehnički Centar upisano je u Registar Ministarstva pravde za pružanje besplatne pravne pomoći i pravne podrške. Saznajte više o ostvarivanju prava.

Edukativne radionice

Naše udruženje se u ostvarivanju svojih ciljeva bavi edukacijom, stoga, pogledajte aktuelne pozive i obrazujte se na prav(n)i način.

Projektni menadžment

Sproveli smo projekte iz oblasti socijalne zaštite, bezbednosti saobraćaja, zaštite životne sredine, socijalne inovacije, urbanizma, i mnogih drugih.

211

PRAVNIH ČLNAKA

10000

PREGLEDA SAJTA

30

PROJEKATA

29

OBJAVLJENIH ZBORNIKA

q

NAŠE NAJNOVIJE VESTI

Na jednom mestu naše aktulenosti, otvoreni pozivi, naše konferencije, učešća na inostranim projektima, vesti naših partenra i prijatelja. 

IZBOR IZ NAŠIH PROJEKATA

EDUKACIJA

Naše radionice, održane uživo i online.

Teme od poslovne administracije, pisanja za blog, primene radnog prava u praksi, javnog nastupa, projektnog menadžmenta, nomotehnike, prošle su kroz naše edukativno aktivnosti. Upoznajte nas bolje, pogledajte edukativne radionice održana do sad, možda pronađete neku koja Vas interesuje.

a