Berlin u Beogradu

Šta vas inspiriše? Pokreće? Da li maštate u slobodno vreme, da li pišete, čitate? Da li posmatrate šta vas okružuje ili samo nekuda žurite? Kako živite?

Neka pitanja mi se neprestano motaju po glavi. O nekim pitanjima trebali biste i vi da razmislite. Istražujem uvek i znate šta me nadahnjuje i gura napred, mladi uspešni ljudi. Oni koji su pronašli svoje mesto i svoju ideju ostvarili, preneli i podelili.

Ima ih mnogo,ali izdvojiću na primer u ulici Kralja Milana jedan  prostor za rad,druženje,sastanke,za čitanje,ispijanje kafe. Taj prostor je zapravo Papergirl galerija, prostrana, šarena. Okružena umetničkim delima, knjigama, nasmejanim , vrednim licima. Nastala kao ideja dve mlade devojke koje su želele da ponude nešto zanimljivo i korisno gradu Beogradu.

Ulaskom u galeriju oseti se dobrodošlica, prijatna tišina i topla reč. Za oko vam zapadnu boje i detalji, svima dobro poznata Amelie ( junakinJa prvog romantičnog filma Žan-Pijer Ženeta,koji se ubraja u najbolje filmove svih vremena)  vrata koja vode na terasu sa koje se pruža neverovatan pogled. Pre nego što se smestite predlažem da porazgovarate sa Jelenom i Radom. Saznaćete zašto su odlučile da iskorače iz svakodnevnice i podstaknu ambiciju, inspiraciju, omoguće umrežavanje, mentorsku podršku i mnogo toga lepog  u inspirativnom prostoru.


Autoska slika Dragana Ilić, posetite njen Instagram profil:
 https://www.instagram.com/_oatflake_/

U pauzi, uvek možete napisati pismo dragim ljudima, prijateljima koji su daleko,jer ako mene pitate papir je papir,a pismo u današnjem vremenu smatram prenesenom  emocijom, u kojoj je neko spakovao mnogo više od reči. Devojke će se potruditi da ono stigne na željenu adresu,a prijatelji će,sigurna sam biti i više nego oduševljeni.

Kako kažu ovde dolaze ljudi sa dobrom energijom, brzo se prepoznaju i ostaju. Ja sam jedna od onih koji u prolazu uvek izdvoje nekoliko sati da pogledaju izložbu, popiju kafu i ukradu malo te pozitivne energije, jer ako znate za onu “Kako zračiš tako i privlačiš”,  šta čekate više?

Autor teksta:

[amo_member id=”7680″ item-width=”250″ align=”left” item-margin=”20″ full-width=”yes” panel=”right”]

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.


*Napomena: Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, podstiče mlade, svoje članove da učestvuju u edukativnim aktivnostima, nakon čega mogu pisati stručne tekstove ili one koji će predstaviti njihovu svakodnevicu, njihovo iskustvo, preneti priču koja će pomoći i drugima, njihove dobi da lakše razumeju svet oko sebe, ili nauče nešto novo. Tako je u okviru udruženja nastao projekat a potom i deo koji pruža našim članovima da upravo pišu o stvarima koje ih okružuju na način da drugima prenesu svoje iskustvo. Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, ne odgovara za tumačenje prikupljenjih činjenica, informacija, stavova i teorija u autorskom radu, svaki autor odgovara za tačnost informacija u svom radu.

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celine ili delova teksta predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo (shodno odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima i Krivičnog zakonika).

Korišćenje delova teksta dozvoljeno je shodno autorskom pravu i uz saglasnost Udruženja Nomotehnički Centar kao i autora: Dragana Ilić.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI – Sadržaj internet mesta služi u informativne i edukativne svrhe. Odgovarajući pravni instrumenti imaju prednost u odnosu na informacije sadržane na internet prezentaciji. Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu infromacija sadržanih na internet prezentaciji.