Lifestyle

Zašto je važno imati preporuku? Estetsko – kozmetički salon lepote – Esthetic Beauty Center ima odgovor

„M&M“ salon lepote je novonastali brend u Beogradu koji pruža usluge laserske epilacije, trajne šminke, nege lica i tela najsavremenijim aparatima, depilacije, masaže, manikira i pedikira.

Pored usluga klasičnih salona lepote „M&M“  Vam nudi eksluzivni ambijent, ljubazno osoblje, konsultacije sa našim doktorom dermatologom,  eksluzivnu pedikirsko masažnu fotelju, diodni laserski epilator najnovije generacije, brojne usluge tretmana lica i tela vrhunskom aparaturom.

Naš moto je pružanje kvalitetnih usluga i pre svega zadovoljstvo naših klijenata jer smatramo da je preporuka naših usluga naša najbolja reklama… Vaš tim u službi Vaše lepote „M&M“ Beauty Team.

Naša vizija je da pružanjem adekvatne usluge i privrženosti pridobijemo zadovoljstvo i poverenje naših klijenata, želeći da konstantno pratimo najnovije trendove izađemo u susret sa najatraktivnijim ponudama u cilju apsolutnog zadovoljstva naših klijenata.

Posvećenost i ljubaznost su naš imperativi u sklopu sa jako pristupačnim cenama i vrhunskim materijalima. Kroz profesionalan rad našeg tima za lepotu u sprezi sa najnovijim aparatima i konstantnom edukacijom želimo da postavimo novi standard.

Pozivamo Vas da lično uverite u naš tim za lepotu, da proverite celokupan koncept našeg rada, ambijenta i tehnologije koju pružamo. Naš stručni tim pružiće Vam adekvatne konsultacije i odgovore na sva vaša pitanja.

Garantovan kvalitet uz odlične cene čini da salon lepote „M&M Beauty Team“ postane vaš izbor!

Nalazimo se u Beogradu, u samom centru naselja Stepa Stepanović u ulici Generala Štefanika br.21 lokal br.1, kontakt telefon: 011/4506640. Više o nama: www.mimbeautyteam.rs

Autor teksta:

Marija Mijajlović

Marija Mijajlović

Editorial board / Law blogger
BIO
Marija Mijajlović rodjena je 28. avgusta 1996. godine u Beogradu. Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje završila je u Beogradu. Veoma rano otkriva svoj talenat za pisanje i počinje da ga unapređuje. Učestvovala je na mnogim takmičenjima u pisanju poezije i proze i prolazila zapaženo. Tokom srednje škole počinje da se interesuje za novinarstvo kojim se kratko bavila u jednoj novinarskoj školi paralelno sa srednjom školom koju je pohadjala. Pred početak studija otkriva svoju drugu ljubav- pravo. Apsolvent je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Želja joj je da jednog dana ostvari uspeh na polju advokature. Ljubitelj je putovanja, knjiga, pisanja, životinja, kafe.

Napomena: Zašto delimo baš ovaj tekst? Smatramo da je svako pored posla, dužan da se brine o svom izgledu, svako ima pravo da odluči na koji način je najbolje da pruži negu svom telu, a mi smatramo da je predstavljanje i davanje šanse svima da prikažu šta rade i čime se bave ne samo poziv da neko prihvati nečije predstavljanje, već i dobar primer, u kojim oblastima možete sutra pokrenuti i sopstveni posao. Stoga, mladi ljudi, oni koji žele da nešto naprave, urade, svojim poslom zaposlene druge, kod nas su uvek dobrodošli za predstavljanje, naročito ako predstavljeni posao ima sjajnu preporuku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *