Zašto je važno imati preporuku? Estetsko – kozmetički salon lepote – Esthetic Beauty Center ima odgovor

„M&M“ salon lepote je novonastali brend u Beogradu koji pruža usluge laserske epilacije, trajne šminke, nege lica i tela najsavremenijim aparatima, depilacije, masaže, manikira i pedikira.

Pored usluga klasičnih salona lepote „M&M“  Vam nudi eksluzivni ambijent, ljubazno osoblje, konsultacije sa našim doktorom dermatologom,  eksluzivnu pedikirsko masažnu fotelju, diodni laserski epilator najnovije generacije, brojne usluge tretmana lica i tela vrhunskom aparaturom.

Naš moto je pružanje kvalitetnih usluga i pre svega zadovoljstvo naših klijenata jer smatramo da je preporuka naših usluga naša najbolja reklama… Vaš tim u službi Vaše lepote „M&M“ Beauty Team.

Naša vizija je da pružanjem adekvatne usluge i privrženosti pridobijemo zadovoljstvo i poverenje naših klijenata, želeći da konstantno pratimo najnovije trendove izađemo u susret sa najatraktivnijim ponudama u cilju apsolutnog zadovoljstva naših klijenata.

Posvećenost i ljubaznost su naš imperativi u sklopu sa jako pristupačnim cenama i vrhunskim materijalima. Kroz profesionalan rad našeg tima za lepotu u sprezi sa najnovijim aparatima i konstantnom edukacijom želimo da postavimo novi standard.

Pozivamo Vas da lično uverite u naš tim za lepotu, da proverite celokupan koncept našeg rada, ambijenta i tehnologije koju pružamo. Naš stručni tim pružiće Vam adekvatne konsultacije i odgovore na sva vaša pitanja.

Garantovan kvalitet uz odlične cene čini da salon lepote „M&M Beauty Team“ postane vaš izbor!

Nalazimo se u Beogradu, u samom centru naselja Stepa Stepanović u ulici Generala Štefanika br.21 lokal br.1, kontakt telefon: 011/4506640. Više o nama: www.mimbeautyteam.rs

Autor teksta:

[amo_member id=”9618″ item-width=”250″ align=”left” item-margin=”20″ full-width=”yes” panel=”right”]

Napomena: Zašto delimo baš ovaj tekst? Smatramo da je svako pored posla, dužan da se brine o svom izgledu, svako ima pravo da odluči na koji način je najbolje da pruži negu svom telu, a mi smatramo da je predstavljanje i davanje šanse svima da prikažu šta rade i čime se bave ne samo poziv da neko prihvati nečije predstavljanje, već i dobar primer, u kojim oblastima možete sutra pokrenuti i sopstveni posao. Stoga, mladi ljudi, oni koji žele da nešto naprave, urade, svojim poslom zaposlene druge, kod nas su uvek dobrodošli za predstavljanje, naročito ako predstavljeni posao ima sjajnu preporuku.