Upoznajte nas malo bolje: Dušica Birovljević, master pravnik

Predstavi se ukratko čime se baviš?

Kreativac u duši, zaljubljena u medije, formalno master prava. Osnivač Nomcentra, sudija i Ambasador inovativnog takmičenja za digitalne tehnologije iz Austrije. Zaposlena trenutno u ljudskim resursima.

Mesto gde živiš?
Rođena u Beogradu gde i sada živim.

Tvojih top 5 osobina?
Uporna, tvrdoglava, emotivna, nesebična,
hoću sve sad i odmah nimalo ne volim na čekam.

Putovanje koje je na tebe ostavilo utisak / Omiljeno mesto?
Oslo, grad, najskuplje plaćene kafe ali najlepšeg kulturnog sadržaja. Austriju doživljavam kao drugi dom. Volela bih da obiđem Španiju uzduž i popreko pa je unapred dodajem 🙂

Kako provodiš slobodno vreme?
Putovanja. Kafa u omiljenom kafiću. Šetnja. Filmovi. Volim da kreiram digitalni sadržaj za svoju dušu i za udruženje, pravim sajtove, pišem, uređujem fotografije. Kreativni rad me opušta. Ako ne zaspim pre ponoči za vikend 🙂 volim da izađem u dobar provod.

Tvoja preporuka za dodatno usavršavanje?
Članstvo i edukativne radionice Nomcentra.

Tvoj moto?
Do whatever makes you happy, and be with whoever makes you smile!

Zašto baš članstvo u Nomcentru,  koja su tvoja iskustva i šta želiš drugima da preneseš o saradnji sa nama?

Osnivanje Nomcentra smatram najboljom životnom odlukom. Udruženje je mojoj kreativnoj strani ličnosti dalo apsolutnu slobodu pored formalno-pravnog vođenja organizacije, projektnog menadzmenta, međunarodne saradnje i putovanja. Održala sam veliki broj edukativnih radionica, pisala pravne knjige. Učestvovala u stručnim radnim grupama u ime udruženja. Članovi su stručnjaci u svojim oblastima, fantastični, svestrani, pozitivni ljudi. Kreiramo lepe uspomene, putujemo, kafenišeno, radimo. I najvrednije od svega – gradimo prijateljstva za ceo život!