Tamara Spasić

– Predstavi se ukratko čime se baviš.
Ukratko, student prava, law blogger, lifestyle bloger i od nedavno office manager Deli prostora, coworking space – a u Nišu.

– Mesto gde živiš.
Živim u Nišu.

– Tvojih top 5 osobina.
Ambiciozna sam, svestrana i snalažljiva, uporna, znak jednakosti, tvrdoglava.

– Putovanje koje je na tebe ostavilo utisak / Omiljeno mesto.
Na mene najveći utisak ostavilo je ostrvo  Lefkada. Takve nijanse plave nisam nikad pre videla.  
Omiljeno mesto sa putovanja mi je kafe Feniks na Zlatiboru. Topao ambijent, predobra kafa a o slatkišima da ni ne govorim.

– Kako provodiš slobodno vreme.
Slobodno vreme provodim  sa dragim ljudima, čitam, pišem ili obilazim mesta na koja nisam bila. To me ispunjava.

– Tvoja preporuka za dodatno usavršavanje.
Moja preporuka svima je, pre svega, da razvijaju svest o tome koliko je dodatno usavršavanje bitno.  Kad to razvijete prilike za usavršavanje ćete vrlo lako sami pronalaziti.

– Tvoj moto.
 Work hard in silence, let your success be your noise.

– Zatšo baš članstvo u Nomcentru, koja su tvoja iskustva i šta želiš drugima da preneseš o saradnji sa nama.
Teško mi je da to objasnim u kratkim crtama. Poenta je da mi je učlanjenje u Nomcentar u tom trenutku podiglo moral. Studirala sam prava,bila željna prakse i omogućila sam je sama sebi. Kako ? Tako što sam pisala tekstove za pravni blog a inspiracija su mi bile situacije iz mog okruženja.  Kao law blogger imate mogućnost da realne situacije obrađujete čitajući zakone, razne akte, spise, bavite se time kako ostvariti prava u najširem smislu i na kraju da sav materijal podelite sa čitaocima koje ta tema zanima. Da ne pričam o tome koliko me je ova aktivnost  motivisala, povezivala sa internetom, sa mogućnošću ,sa ljudima, koliko mi veština pisanja znači na sadašnjem poslu i koliko mi članstvo u Nomcentru znači za CV. Divno je sarađivati sa ljudima iz Nomcentra, na kraju, sve ovo iznad što vam napisah su mi oni omogućili.