Vesti

SIGURAN PUT DO USPEŠNOG POSLOVNOG ASISTENTA

Da li znate da je poslovni asistent neophodan svakom poslovanju? Znanja i veštine koje su Vam potrebne, proći ćete na najkraći način uz dalju mentorsku podršku u ovoj oblasti – PRIJAVITE SE za našu edukativnu radionicu.

 

Edukativna radionica: Siguran put do uspešnog poslovnog asistenta, ima za cilj da Vas uputi i praktično prikaže sve ono što Vas na ovoj radnoj poziciji očekuje. Dva predavača, koja su po struci pravnici, jedan magistar nauka, drugi doktorand, oboje su prošli i kroz srednju administrativnu školu i ovom materijom kroz posao i praksu bave se više od jedne decenije.

Radionica predstavlja spoj administracije i komunikacije koja je svakom uspešnom poslovnom asistentu neophodna. Biće obrađen administrativni deo komunikacije, elektronskog bankarstva, poslova sa fakturama kao i izrade opštih akata uz zavođenje predmeta i arhivu. Drugi deo radionice rezervisan je za komunikaciju i to kroz verbalnu i neverbalnu komunikaciju i osnove prevazilaženja treme.

Plan radionice:

1. Uvod, 5 minuta.
2. Osnove poslovne administracije, (pisana, online komunikacija, e-banking, fakturisanje, izrada opštih akata, arhiva, zavođenje predmeta) 30 minuta.
3. Vežba, 25 minuta.
4. Verbalna i neverbalna komunikacija, 25 minuta (Iz neverbalne komunikacije će se obraditi najčešći primeri grešaka koji se sreću u praksi, polaznicima će biti na praktičan način objašnjeno koje su najkraće i najlakše tehnike za uspešno savladavanje pisane komunikacije kao i kako da putem pisane komunikacije postignu najbolji mogući rezultat. Iz verbalne komunikacije, polaznici će imati priliku da savladaju praktične tehnike javnog nastupa u svim formalnim ili neformalnim okolnostima).
5. Osnovne metode prevazilaženja treme, 25 minuta (Ovaj segment obuhvata pripremu koncepta za predstojeći nastup, ili rad, uspešno izbegavanje ili odgovaranje na pitanja, kao i mnoge druge tehnike koje zavise od individualnih potreba kandidata).
6. Pitanja i odgovori, 10 minuta.

Šta se dobija prisustvom?

1. Nakon uspešno završenog predavanja, polaznici dobijaju sertifikat / potvrdu o prisustvu.
2. U okviru trajanja predavanja uključeni su voda, čaj, kafa, mafini i vafli.
3. Promotivni materijal.
4. Svi učesnici dobijaju mentorsku podršku nakon završetka edukativne radionice, mogu predavače kontaktirati u naredna tri meseca od završetka za neodumice koje imaju u poslovanju.

Radionica se održava 3. aprila od 18 – 20 časova u Beogradu, ul. Koče Popovića br.4.

Prijava se vrši do 31.marta 2018.godine. Broj mesta je ograničen na 10 učesnika.

Organizator radionice je udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, bavimo se pravnom i nomotehničkom delatnošću, edukacijom i izdavaštvom. Realizovali smo veliki broj edukativnih radionica, najviše u oblasti administracije, prava, preduzetništva, menadžemnta. Želimo da pomognemo drugima i prenesemo svoje znanje.

INFO: office@nomcentar.com ili nomcentar@gmail.com