SERBIAN VISIONS 2019: Putevi ka realizaciji poslovnih mogućnosti

Udruženje Nomotehnički Centar Beograd, dana 23.novembra u periodu od 16h do 18h, u sali M6 Hotela Radisson Collection Hotel Old Mill Belgrade,održalo je panel diskusiju pod nazivom “Putevi ka realizaciji poslovnih mogućnosti”.

SERBIAN VISIONS je multikongres je Projekat Nemačko-srpske privredne komore, koji obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije. Predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog društva, udruženja, stručnih i drugih asocijacija, institucija i instituta i privrede.

Težište diskusije bilo je na savetima, stručnoj podršci i pomoći u razvoju karijere svakog pojedinca bez obzira na zanimanje, stoga su se nizale teme poput: projektnog menadžmenta, intelektualne svojine, puta advokatskog pripravnika, načina ulaska u advokatski svet, način selekcije kadrova, psihološke procene kandidata, kao i osvrta na teorijsko-političke tendencije u 21.veku.

Doc. dr Slobodan Petrović i tema “Pravno-politički izazovi 21.veka”.
Ivan Kojić, dipl.pravnik, i tema: “Put advokatskog pripravnika”.
Uroš Sladić, advokat i tema: “Od korporacije do advokature” ili što bi Uroš rekao – od advokature do advokature.
Milica Obradović, master psiholog i tema: “Šta regruteri žele?” gde se osvrnula na način selekcije i pisanja biografija.
Martina Milovanović, i tema: “Psihologija u službi pravog odabira kandidata za posao” gde smo mogli da čujemo korisne savete kako to psiholozi gledaju na Vas tokom intervjua.
Dušica Birovljević, master pravnik i tema: “Napiši projekat u 5 lakih koraka” sa korisnim informacijama za primenu projektnog menadžmenta.
Jovana Joksimović, advokat i tema: “Gde inovacija sreće pravo?” sa zanimljivim predavanjem i praktičnim primerima iz oblasti zaštite intelektualne svojine i inovacije.
Branislav Borota, master menadžer, član upravnog odbora Nomotehničkog centra i korisni saveti vezani za menadžment poslovanja.

Radujemo se novom druženju a Vas pozivamo da pratite naše aktivnosti jer nas uskoro očekuje nova konferencija i povod da se ponovo okupimo!