[SERBIAN VISIONS 2019] Nomcentar Vas poziva na BESPLATNU edukaciji i panel diskusiju 23.novembra 2019.godine

Pozivamo Vas na naš događaj pod nazivom “Putevi ka realizaciji poslovnih mogućnosti” koji se održava u periodu od 16h do 18h dana 23.novembra 2019.godine u Beogradu, adresa: Radisson Collection Hotel Old Mill Belgrade, Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd, SALA M6, u sklopu SERBIAN VISIONS-a 2019.

SERBIAN VISIONS je multikongres je Projekat Nemačko-srpske privredne komore, koji obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije. Predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog društva, udruženja, stručnih i drugih asocijacija, institucija i instituta i privrede.

“Putevi ka realizaciji poslovnih mogućnosti” mesto gde ćete naučiti šta to regruteri žele, kako do savršene biografije i na koji način privući pažnju i biti najbolji kandidat za posao, kako do posla u korporaciji a kako do samostalnog biznisa, kako biti advokat, šta imaju zajedničko inovacija i pravo, kako biti advokatski pripravnik, kako postati Univerzitetski profesor, šta nam donose novi trendovi na tržištu rada kao što je biti compliance ekspert! POSEBNO – PROJEKTNI MENADŽMENT ZA POČETNIKE! PLUS – PISANJE BIOGRAFIJE I priprema za prvi intervju! SVE TO za samo 2h!

PRIJAVITE SE I DOĐITE! ULAZ JE BESPLATAN!

Molimo da Vaše prisustvo potvrdite, ukoliko ste zainteresovani. Možete povesti više ljudi.

CELOKUPAN PROGRAM:

PETAK: https://www.serbian-visions.rs/fileadmin/AHK_Serbien_Serbien_Visions/Program_2019/Program_PETAK_SERBIAN_VISIONS_2019.pdf

SUBOTA: https://www.serbian-visions.rs/fileadmin/AHK_Serbien_Serbien_Visions/Program_2019/Subota_23.11._SERBIAN_VISIONS_2019.pdf

Kontakt i info:

office@nomcentar.com

nomcentar@gmail.com