Radionica 3 u 1: Copywrite, blog plus WordPress

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, skraćeno Nomcentar, poziva Vas da nam se priključite.

Radionica 3 u 1: Copywrite, blog plus wordpress, daje Vam osnovu pisanja, uči Vas kako da pravilno uradite copywrite u praksi, kao i kako da sami napravite svoj WordPress blog ili sajt.

Nakon uspešno održanih radionica tokom 2018.godine, odlučili smo da uvedemo više interakcije, da radionicu dopunimo praktičnim znanjima i veštinama i omogućimo Vam vidljivost.

Šta to znači?

– Radionica se održava uživo i online.

– Radionica može biti biti samo copywrite i blog, ili copywrite, blog plus WordPress, kako Vama više odgovara.

– Copywrite i blog, obuhvataju upoznavanje sa značenjem osnovnih pojmova, targetiranje publike, način kreiranja naslova, kako odabrati pravu temu, na koji način se pravilno navode izvori, SEO u praksi, ključne reči i optimizacija, na koji način se vrši promocija sadržaja. Edukacija traje 1h i 30 min. Nakon čega se dobija praktična vežba koja se dostavlja u roku od 7 dana.

– Copywrite, blog plus WordPress obuhvataju napred navedeno uz dodatak kreiranja bloga ili sajta, sa praktičnim učenjem postavljanja teme, kreiranja child teme, upoznavanje sa dodacima za sajt, kako urediti footer, za one koji nisu zaljubljenici da im u potpisu stoji WordPress. Takodje, kreiranje stranica, postova, kao i društvenih mreža na samom blogu ili sajtu. Edukacija traje 1h i 30 min (ukoliko je zajedno sa prethodnim delom, ukupno 3h).

Svako ko prodje edukaciju, može ostati u našem udruženju kao bloger (ako se odluči za copywrite i blog) ili ako se odluči da samostalno vodi svoj blog ili sajt, može postati naš partner i prijatelj, gde ćemo promovisati upravo nečiji rad.

Mi smo sa stručnim pisanjem počeli od osnovanja udruženja 2013.godine, nakon Zbornika radova, radionica o autorskim pravima, dajemo priliku onima koji žele da nauče pravilno da pišu i kreiraju kvalitetan sadržaj. Oni koji su počeli kao blogeri, imaju najčitanije tekstove, postali su mentori, i ističu da im je pisanje pomoglo i znatno uticalo na informisanost, način izražavanja kao i svestranost.

Potrebno je da pošaljete svoj CV, na naš e-mail, mi ćemo odgovoriti prijavnim formularom, i svim detaljima. Nakon edukacije, možete ostati u našem udruženju sve do 01.06.2019.godine, kada svoj status možete obnoviti pod istim uslovima kako ste i primljeni, i odabrati novu edukativnu radionicu koju dobijate besplatno.

Prijave do 20.12.2018.godine odnsono do popune mesta.

Prijave i info:

office@nomcentar.com
ili
nomcentar@gmail.com

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.