Proglašen pobednik našeg konkursa: „Šta je za Vas bezbednost saobraćaja?“ u okviru Projekta koji se finansira iz budžeta Grada Beograda, Sekretarijata za saobraćaj

U Medija centru u Beogradu, 29.aprila i 30.aprila  od 10-16 časova, održava se Konferencija u okviru Projekta „Budi inovativan – kreiraj saobraćajnu bezbednost“. Kako je deo Projekta obuhvatao i video poruke, gde je trebalo da mladi daju odgovor na pitanje: „Šta je za Vas bezbednost saobraćaja?“, organizatori Konferencije, kao i publiika, od 56 pristiglih video poruka, odabrali su i najbolju.

U najuži izbor, ušli su OŠ Jelena Ćetković iz Beograda, kao i OŠ Miloje Vasić iz Kaluđerice, gde su nastavnice iz obe škole, zajedno sa mališanima osmislile video poruke i kreirale ih posebno radi apliciranja u Projektu.

Prisutnima u sali Medija centra, prvo su se pridružili OŠ Miloje Vasić iz Kaluđerice a potom i OŠ Jelena Ćetković, kada je usledio zajednički pregled obe poruke.

Nakon pregledanih video poruka, skupu se obratio Aleksandar Ilić, Portparol Prekršajnog apelacionog suda, istakavši značaj promocije najmlađih u saobraćaju i njihove edukacije.

Svim učenicima video poruka prisutnim u sali, Nomotehnički Centar Beograd, pripremio je od svojih članarina, slatke paketiće, jednake za sve. Mala prednost je odlučila pobednika, kao najbolji video publike nagradu su dobili OŠ Jelena Ćetković iz Beograda, dok je pobednik Konferencije…..OŠ Miloje Vasić iz Kaluđerice!

Nakon proglašenja pobednika i podele paketića, usledilo je fotografisanje, uz obećanje da će učenici OŠ Miloje Vasić kao i OŠ Jelena Ćetković, biti stalni gosti svih budućih projekata.,

Pobenički video možete pogledati ovde – Pobednički video