PRIJAVI.NAPIŠI.OBJAVI: Zbornik radova te čeka!

Pozivamo Vas da se prijavite za naš Zbornik radova pod nazivom “Nova naučna edukativna misao” ISSN broj 2334- 8631, mi smo objavili do sad 26 izdanja i imamo redovnu izlaznost od 2013.godine.

Naša želja jeste da edukacija bude dostupna svima, bez obzira na nečije materijalne mogućnosti. Punih pet godina, naš Zbornik uz minimum ulaganja pomaže, naročito mladima, kojima je publikovanje bitno i važno. Tu smo da Vam pomognemo da svoje stručne radove objavite, ukazaćemo Vam recenzijom na šta trebate obratiti pažnju ukoliko nešto nije u redu. Naš Zbornik postoji kao projekat udruženja, namenjen je našim članovima kao i onima koji nisu. Kada kod nas rad objavite imate mogućnost članstva i učešća u drugim aktivnostima udruženja.

Ko može da se prijavi?

Zbornik je otvoren za sve koji imaju fakultetsko obrazovanje, što znači studenti svih nivoa studija, kao i istraživači i oni koji su studije završili.

Koje teme se mogu prijaviti?

Zbornik promoviše najviše socijalnu inovaciju, želimo da prikažemo gde socijalna inovacija susreće društvene nauke, tako da sve teme koje predstavljaju inovativna rešenja, ili primenu nekih dosadašnjih istraživanja na drugačiji način, imaju kod nas prednost. Takođe, dobrodošle su sve teme društvenog usmerenja, ekonomije, prava, menadžmenta. Imali smo učesnike iz oblasti kulture, umetnosti, filozofije i filologije. Isto tako ako ne znate da li je Vaša tema prihvatljiva i imate gotov rad, pišite nam, dobićete u najkraćem roku odgovor.

Kako se prijaviti?

  • Prvi korak je PRIJAVNI FORMULAR koji možete preuzeti ovde ili nam pisati na neku od mail adresa (nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com).
  • Prijavni formular preuzmite, popunite, nama pošaljite i dobićete odgovor sa detaljima.
  • Prijavni formular mora biti popunjen i nama vraćen do 29. aprila do ponoći.
  • Ukoliko bude prihvaćen, celokupan rad šaljete do 10. maja do kada završavate i ostalu dokumentaciju.
  • PDF izdanje do 31. maja 2018.godine, štamapni primerak do 30. juna 2018. godine.

Rok za prijavu

29.april 2018.godine do naznačenog datuma nam šaljete prijavni formular, nakon toga, ako Vaša prijava bude usvojena, ulazite u postupak objave, konačne radove i ostale formalnosti zavšavate do 10.maja, objava pdf primerka do 31. maja, štamapni primerak do 30. juna 2018.godine.

Šta dobijate učešćem?

Objavu rada, štampani primerak na kućnoj adresi i pdf verziju na Vašoj mail adresi. Mogućnost učlanjenja i učešća u drugim aktivnostima udruženja.

INFORMACIJE I KONTAKT:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com


PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.