[PRENOSIMO] „Informaciono-komunikacione tehnologije u obrazovanju“

Događaji koji pomažu mladima da se upoznaju sa informacionim tehnologijama, uvek su dobrodošli. Naročito kada to organizuju pravne škole. Zato, u nastavku, prenosimo poziv za zanimljiv događaj i pozivamo sve da se prijave!

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju organizuje svoju drugu godišnju konferenciju pod nazivom „Informaciono-komunikacione tehnologije u obrazovanju“ koja će biti održana u zgradi Zadužbine Ilije M. Kolarca, Studentski trg broj 5, Beograd, 5. aprila 2017. godine, u vremenu od 10:00 do 18:00 časova.

Konferencija je namenjena obrazovnim institucijama i svima onima koji na različitim nivoima angažovanja učestvuju u procesu obrazovanja: onima koji kreiraju obrazovne programe, onima koji te programe realizuju, kao i korisnicima obrazovnih metodologija, sadržaja i sredstava.

Cilj konferencije je unapređivanje obrazovno-vaspitnog rada podizanjem kompetencija nastavnika kroz primere nastavnih i vannastavnih aktivnosti u kojima su efikasno primenjene

Na konferenciji će se kroz stručna saopštenja zaposlenih u obrazovnim ustanovama izneti pozitivna iskustva u primeni IKT u obrazovanju, kroz prikaze, analizu i vrednovanje iskustva u realizaciji vaspitno-obrazovnih programa, projekata, aktivnosti i slično.

Konferencija je prijavljena Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja kao stručni skup, a predstavljeni radovi biće objavljeni u Zborniku.

Podršku Konferenciji za sada su potvrdili: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Zadužbina Ilije M. Kolarca, Društvo za informatiku Srbije, Pedagoško društvo informatičara Srbije, Udruženje e-Razvoj, Jedinstveni informatički savez Srbije – JISA.

Za konferenciju se možete prijaviti od 1.3.2017. godine, putem linka.

Kotizacija iznosi 1500 dinara i podrazumeva: prisustvovanje predavanjima, radni materijal, uverenje (jedan dan = 1 bod), ručak i osveženje u pauzama.

Agendu Konferencije možete preuzeti ovde.

Prateći program konferencije je izložba robota, arduina i učeničkih i nastavničkih dostignuća u programiranju robota.

Prijava radova za izložbu je do 25. marta 2017. na kontakt@skolaepa.com


Izvor vesti: website

Vest na sajtu postavljena je uz dopuštenje uprave škole.


Tekst priredila: Msc Dušica Birovljević


Ukoliko tekst prenosite, obavezno je navesti izvor našeg sajta.