[POZIV] Zbornik Nova naučna edukativna misao 4/2016

POZIV ZA OBJAVU RADOVA U ZBORNIKU

NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO BR. 4/2016

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

Naši saradnici mogu Vam pomoći oko prevoda na engleski jezik!

POZIV ZA ZBORNIK 4/2016 JE OTVOREN OD 10.11.2016.godine.

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu).

Kompletne radove šaljete do 25.novembra 2016.godine.

Prijavni formular možete preuzeti i ovde. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i nama pošaljite do 10.novembra ne neku od mail adresa.

Posetite i internet prezentaciju Zbornika gde imate svu potrebnu dokumentaciju.

Pozivamo Vas i da besplatno preuzmete i mobilnu aplikaciju Zbornika koja Vam može olakšati celokupan postupak prijave.

Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na:

office@nomcentar.com
zbornik@nomcentar.com