POZIV ZA OBJAVU RADOVA U ZBORNIKU

NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO BR. 5/2015

Ako ste tokom godine propustili priliku da objavite strucne radove – prijavite se, svi apstrakti moraju biti pregledani i odobreni do 31.12.2015.godine.

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar Beograd, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom “Innovation…that’s it!”, koji predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim temama, jedini uslov je da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

Naši saradnici mogu Vam pomoći oko prevoda na engleski jezik.

POZIV ZA ZBORNIK 5/2015 JE OTVOREN OD 25.12.2015.godine.

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu).

Kompletne radove šaljete do 10.januara 2016.godine.

za sajt 5 5015

Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na:

office@nomcentar.com
ljubicad@nomcentar.com
adelabih@nomcentar.com
nomcentar@gmail.com