POZIV ZA OBJAVU RADOVA U PRVOM BROJU ZBORNIKA U 2019.GODINI

Pozivamo Vas da se prijavite za naš Zbornik radova pod nazivom “Nova naučna edukativna misao” ISSN broj 2334- 8631, mi smo objavili do sad 29 izdanja i imamo redovnu izlaznost od 2013.godine.

Punih pet godina, naš Zbornik uz minimum ulaganja pomaže, naročito mladima, kojima je publikovanje bitno i važno. Tu smo da Vam pomognemo da svoje stručne radove objavite, ukazaćemo Vam recenzijom na šta trebate obratiti pažnju ukoliko nešto nije u redu. Naš Zbornik postoji kao projekat udruženja, namenjen je našim članovima kao i onima koji nisu. Kada kod nas rad objavite imate mogućnost članstva i učešća u drugim aktivnostima udruženja.

Ko može da se prijavi?

Zbornik je otvoren za sve koji imaju fakultetsko obrazovanje, što znači studenti svih nivoa studija, kao i istraživači i oni koji su studije završili.

Koje teme se mogu prijaviti?

Zbornik promoviše najviše socijalnu inovaciju, želimo da prikažemo gde socijalna inovacija susreće društvene nauke, tako da sve teme koje predstavljaju inovativna rešenja, ili primenu nekih dosadašnjih istraživanja na drugačiji način, imaju kod nas prednost. Takođe, dobrodošle su sve teme društvenog usmerenja, ekonomije, prava, menadžmenta. Imali smo učesnike iz oblasti kulture i filozofije. Isto tako ako ne znate da li je Vaša tema prihvatljiva i imate gotov rad, pišite nam, dobićete u najkraćem roku odgovor.

Kako se prijaviti?

  • Prvi korak je PRIJAVNI FORMULAR dobijate ga upitom na neku od naših e-mail adresa: nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com.
  • Uz prijavni formular dobićete od nas i sve detalje vezane za postupak objave.
  • Prijavni formular mora biti popunjen i nama vraćen do 30. juna do ponoći.
  • Ukoliko bude prihvaćen, celokupan rad šaljete do 30. jula do kada završavate i ostalu dokumentaciju.
  • PDF izdanje do 30. septembra 2019.godine, štamapni primerak do 30. oktobra 2019. godine.

Rok za prijavu

30.jun 2019.godine do naznačenog datuma nam šaljete prijavni formular, nakon toga, ako Vaša prijava bude usvojena, ulazite u postupak objave, konačne radove i ostale formalnosti zavšavate do 30.jula, objava pdf primerka do 30. septembra, štampani primerak do 30. oktobra 2019.godine.

Šta dobijate učešćem?

Objavu rada, štampani primerak na kućnoj adresi. Mogućnost učlanjenja i učešća u drugim aktivnostima udruženja.

INFORMACIJE I KONTAKT:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com

 


PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.


NAPOMENA: U prijavnom formularu popunjavate Vaše ime i prezime, e-mail adresu, Vašu adresu stanovanja kao i kontakt telefon, da bismo mogli da sastavimo dokumentaciju i pošaljemo Vam primerak kada bude odštampan, dostavljate nam i informaciju o tome da li ste student ili zaoposleni, Vaš naziv fakulteta i stečeno zvanje, jer nam je isto neophodno radi upisa u Zbornik pored Vašeg imena,  takođe, dostavljate nam Apstrakt i ključne rači. Sve informacije iz prijavnog formulara služe radi sastavljanja dokumentacije i informacija neophodnih za izvedbu Zbornika, nijedna informacija bez Vaše dozvole neće biti prosleđena trećim licima, takođe, učesnici Zbornika obavešteni su da je ZABRANJENO svako javno uploadovanje izdanja Zbornika bez dozvole autora i udruženja. Slanjem prijavnog formulara dajete nam saglasnost da Vaše podatke koristimo u svrhu sastavljanja dokumnetacije i izdanja Zbornika.