POZIV ZA NOVI ZBORNIK: LJUDSKI RESURSI, PRAVO I SOCIJALNA INOVACIJA

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, poziva Vas da se priključite objavom rada u našem novom Zborniku: Ljudski resursi, pravo i socijalna inovacija.

Nakon uspešno objavljenih 28 izdanja Zbornika Nova naučna edukativna misao ISSN broj 2334- 8631, odlučili smo da isti zbornik preimenujemo u oblasti koje su srodne našim članovima, kao i da isti bude otvoren i za druga zaintersovana lica.

Teme koje su mogu prijaviti su iz oblasti: ljudskih resursa, prava i socijalne inovacije.

Naš cilj je tokom 28 izdanja, kao i u novom redizajniranom i preimenovanom izdanju, da pružimo podršku u objavi stručnih radova, i pomognemo da onima kojima je potrebno da rad objave, to učine u našem Zborniku.

Ko može da se prijavi?

Zbornik je otvoren za sve koji imaju fakultetsko obrazovanje, što znači studenti svih nivoa studija, kao i istraživači i oni koji su studije završili.

Koje teme se mogu prijaviti?

Zbornik promoviše najviše socijalnu inovaciju, želimo da prikažemo gde socijalna inovacija susreće društvene nauke, tako da sve teme koje predstavljaju inovativna rešenja, ili primenu nekih dosadašnjih istraživanja na drugačiji način, imaju kod nas prednost. Takođe, dobrodošle su sve teme društvenog usmerenja, prava i ljudskih resursa.

Kako se prijaviti?

  • Prvi korak je PRIJAVNI FORMULAR koji možete preuzeti ovde ili nam pisati na neku od mail adresa (nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com).
  • Prijavni formular preuzmite, popunite, nama pošaljite i dobićete odgovor sa detaljima.
  • Prijavni formular mora biti popunjen i nama vraćen do 20 novembra do ponoći.
  • Ukoliko bude prihvaćen, celokupan rad šaljete do 10. decembra do kada završavate i ostalu dokumentaciju.
  • PDF izdanje do 31. decembra 2018.godine, kao i štampani primerak.

Rok za prijavu

20.novembar 2018.godine do naznačenog datuma nam šaljete prijavni formular, nakon toga, ako Vaša prijava bude usvojena, ulazite u postupak objave, konačne radove i ostale formalnosti zavšavate do 10.decembra, objava pdf primerka do 31. decembra kao i štampani primerak. 

Šta dobijate učešćem?

Objavu rada, štampani primerak na kućnoj adresi i pdf verziju na Vašoj mail adresi. Mogućnost učlanjenja i učešća u drugim aktivnostima udruženja.

INFORMACIJE I KONTAKT:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com


PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: kliknite ovde.
PRATITE NAS NA FACEBOOK-U: kliknite ovde.