POZIV NA PANEL DISKUSIJU: NAUČITE ŠTA MOŽETE DA URADITE DA BISTE OČUVALI ŽIVOTNU SREDINU

Nomotehnički Centar Beograd, uz finansijsku podršku Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijata za zaštitu životne sedine, poziva Vas da prisustvujete Panel diskusiji koja će Vam pomoći da razumete propise, saznate aktuelnosti, upoznate se sa osnovom socijalne inovacije, naučite kako da napravite projekat i učinite i Vi nešto za očuvanje životne sredine.

Na jednom mestu, teorija i praksa. Imaćete priliku da poslušate šta kaže teorija u vidu propisa iz oblasti vode, vazduha, upravljanja otpadom i zaštite od buke. Isto tako upoznaćete se sa strateškim dokumentima, naučiti kako funkcioniše socijalna inovacija u praksi. Način na koji se pokreću promene, kako do prvih ideja za nove projekte. Kako funkcioniše projektni menadžment u funkciji životne sredine.

Projekat pozvezuje promociju zaštite životne sredine, inovatine modele očuvanja zaštite životne sredine kao i stručne članke koji imaju za cilj da građane edukuju najviše o pravima i obavezama očuvanja životne sredine.

Naš cilj je da na lak i jednostavan način edukuje građane na pravni način o njihovim pravima i obavezama u vidu članaka koji su svima pitki i razumljivi, a opet imaju za cilj da daju odgovor na pitanje – šta mogu i kako mogu da promenim / uradim da bih očuvao/očuvala životnu sredinu?

Panel disksuija se održava u SUBOTU 25.07.2020.godine U 12 ČASOVA!

Molimo da Vašu prijavu za besplatno učešće pošaljete mail na:

office@nomcentar.com ili nomcentar@gmail.com

Dobićete informacije o uživo i online panel diskusiji!

Prijave do subote do 11h.