Vesti

POZIV – KONFERENCIJA – BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA

Osnove saobraćajne kulture uz primenu digitalne inovacije (vebinara) kao modelu prevencije i usvajanja pozitivnih stavova ponašanja u saobraćaju

„POŠTUJ PROPISE, BUDI SAOBRAĆAJNO KULTURAN!“

Pozivamo Vas na Konferenciju, promociju našeg projkta u oblasti bezbednosti saobraćaja i saobraćajne kulture.

Promocija može biti od koristi roditeljima, nastavnicima, psiholozima, učenicima, studentima, mladima, kao i svima koji su zainteresovani.

Takođe, edukativni materijal nastao tokom projekta, služi za dalju edukaciju.

Promocija se održava 16.marta (četvrtak) od 14 časova,

Medija centar u Beogradu, ul. Terazije broj 3, mala sala, drugi sprat.

Konferencija i prisustvo su besplatni, potrebno je da nam pošaljete mail da želite da prisustvujete: officenomcentar.com i / ili nomcentargmail.com

PROJEKAT FINANSIRA GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA, SEKRETARIJAT ZA SAOBRAĆAJ.
PROJEKAT SPROVODI NOMOTEHNIČKI CENTAR IZ BEOGRADA.

Projekat ima za cilj da na sveobuhvatan način postavi osnove saobraćajne kulture koristeći inovacaju i digitalne tehnologije, kako bi što većem broju građana približila značaj iste i uticala na razvoj pozitivnih stavova o bezbednosti saobraćaja. Edukacijom na inovativan način, veći broj građana biće u mogućnosti da se pravovremeno informiše.

ŠTA PROJEKAT SADRŽI?

Uz istraživanje, internet mesto i vebinar, kreirana je posebna mobilna aplikacija sadržana od grafičkih prikaza saobraćajne kulture, u funkciji bezbednog ponašanja u saobraćaju, kako za najmlađe učesnike u saobraćaju tako i za odrasle naročito one koji spadaju u vozače sa dužim vozačkim stažom.

Mobilna aplikacija je besplatna na Google play prodavnici.

Dođite na našu konferenciju da zajedno razgovaramo o saobraćajnoj kulturi, da zajedno preuzmemo mobilnu aplikaciju i dođemo do zaključaka šta je potrebno uraditi kao sledeći korak ka bezbednom učešću i ponašanju u saobraćaju!