Vesti

POZIV: EDUKATIVNA RADIONICA NAUČI DA PIŠEŠ ZA BLOG & POSTANI NAŠ DOPISNIK

Pozivamo Vas da se priključite edukativnoj radionici pod nazivom “Nauči da pišeš za blog & postani naš dopisnik/ca”,  koja će Vam pomoći da steknete veštine pisanja, upoznate osnove i postanete naš dopisnik.

Na radionici ćete naučiti na koji način se kreiraju tekstovi za blog, kako se biraju teme i kako teorijsko znanje primeniti u praksi u vidu odlično napisanog stručnog članka. Nakon uspešno završene radionice, dobijate sertifikat i mogućnost da budete naš dopisnik tj. bloger/ka.

Krajem 2016.godine pokrenuli smo blog koji okuplja teme iz oblasti prava, ekonomije i ljudskih resursa, menadžmenta, preduzetništva, marketinga, informacionih tehnologija i edukacije. Svako ko uspešno prođe radionicu imaće priliku da postane naš bloger/ka i tako u praksi primeni stečeno znanje.

Šta obuhvata radionica?

1. Radionica obuhvata predavanje na kom ćemo objasniti pripremu za pisanje teksta, odabir teme, koncipiranje strukture i prenošenje izvora na tekst. Praktičan rad će podrazumevati zadatak kroz koji vežbamo kako se pravi priča. Kroz radionicu ćete imati mogućnost da uvidite kako se pravilno citiraju izvori i šta je bitno ispoštovati kod svakog kreiranja sadržaja.
2. Edukacija se odvija online, po principu jedan učesnik i jedan mentor, traje u jednom danu 2h, odnosno u dogovoru sa mentorem, možete podeliti na dva dana po 1h., nakon uspešnog završetka, dobijate i naš sertifikat.
3. Status blogera/ke, koji traje do 31.12.2018.godine, gde ćete imati mogućnost da minimum jednom mesečno dostavite tekst koji će biti publikovan na našem internet mestu (www.nomcentarngo.com) uz podršku mentora sa kojim prolazite obuku.
4. Povlašćene uslove u svim ostalim aktivnostima našeg udruženja, koje se odnose na publikovanje radova u našem zborniku radova, drugim edukativnim radionicama kao i projektima.
5. Vaša biografija na našem sajtu, gde ćete biti u društvu ostalih blogera/ki.


O nama

Mi smo udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, mnogi nas znaju po skraćenom nazivu Nomcentar. Bavimo se pravnom i nomotehničkom delatnošću, edukacijom i izdavaštvom. Krajem 2016.godine odlučili smo da pokrenemo projekat gde okupljamo mlade autore koji pišu stručne tekstove u dogovoru sa uređivačkim odborom. Naš sajt mesečno poseti više od 2000 čitalaca, imamo preko 30 aktivnih blogera/ki, i preko 200 članaka. Naši članovi imaju mogućnost učešća na domaćim i inostranim projektima kao i svim ostalim aktivnostima udruženja.

Broj učesnika je ograničen, rok za prijavu je 31.mart 2018. godine, odnosno do popune mesta.

Uslovi za učešće i način prijave:
– Da ste u statusu studenta (osnovnih, master ili doktorskih studija) ili ste studije završili.

– Da nam se javite na neku od e-mail adresa: nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com gde ćete dobiti od nas prijavni formular.

Sve ostale informacije dobićete nakon prijave na neku od napred navedenih naših e-mail adresa, gde Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja.