Otvoren novi poziv za mlade

PRIJAVI SE!

Nomotehnicki Centar Vas poziva da uzmete učešće u Projektu Zbornika radova Nova naučna edukativna misao broj 4/2015, kao i u mogućnosti da objavite po prvi put samostalnu knjigu.

Naš način pomoći i podrške u objavi Vašeg prvog izdanja, ima za cilj da Vas podstakne na istraživanje i objavljivanje radova, a model izdavaštva da Vas predstavi kao samostalnog autora.

Svi koji budu poslali rukopis za objavu i koji budu objavljeni, dobijaju mogućnost da postanu stručni saradnici Nomotehničkog Centra Beograd.

Naš novi model članarina pruža svima mogućnost da priključe našem radu i aktivnostima.

Ukoliko Vas interesuje da publikujete svoj stručan ili naučan rad, pozivamo Vas da se prijavite za novo izdanje Zbornika 4/2015.

TEKST konkursa za objavu stručnog rada u Zborniku:


Nova naučna edukativna misao, sa pozivom “Innovation…that’s it!”, predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim temama, jedini uslov je da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

Naši magistri lingvistike Vam mogu pomoći oko prevoda na engleski jezik.

POZIV ZA ZBORNIK 4/2015 JE OTVOREN OD 07.07.2014.godine do 15.09.2015.godine!

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu).

Kompletne radove šaljete do 15.oktobra 2015.godine.

Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na:

office@nomcentar.com
marijanans@nomcentar.com
adelabih@nomcentar.com
vladabg@nomcentar.com
draganabih@nomcentar.com
nomcentar@gmail.com

OBJAVA KNJIGE:

Nomotehnički Centar Beograd, poziva Vas da uzmete učešće u našem Projektu My Handmade Book, i uz pomoć naših novih modela članarina kao i pomoći naših stručnih saradnika, objavite svoju prvu samostalnu knjigu.

Ukoliko imate diplomski, master ili doktorski rad, a do sada niste imali priliku da ga objavite kao knjigu, pišite nam, stručni tim će Vam dati najbolji savet kao i podršku u objavi Vašeg izdanja.

Više informacija: office@nomcentar.com