[NE PROPUSTITE] NAŠ BLOG IZAZOV

Odlučili smo da uključimo naše čitaoce i pratioce u kreiranje tema za naš blog. Zapravo, naše blog sekcije: pravni blog, blog ljudskih resursa i ekonomije, lifestyle blog. Kako svakog meseca imamo sve veći broj poseta, članaka koji su traženi iako su napisani pre više od dve godine, obradili smo preko 200 različitih tema, želimo da Vam damo priliku da nam predložite teme za pisanje a isto tako učestvujete u našem blog izazovu, gde su naše kolege spremile poklone za Vas.

Blog izazov, odvija se se u par koraka:

Korak 1. Na našem Instagram profilu i Instagram story-iju objavićemo pitanja za sve naše blog sekcije, svakog dana za po jednu, i pitaćemo Vas da nam predložite teme.

Korak 2. Od Vaših predloga odabraćemo one koje do sada nismo obradili.

Korak 3. Imamo rok od 30 dana da ih napišemo i objavimo na našem sajtu.

Korak 4. 30 dana od objavljivanja pratićemo analitiku poseta.

Korak 5. Tema koja bude imala najviše poseta i onaj ko je predložio dobija poklon set od nas, i to knjigu našeg kolege Slobodana Petrovića pod nazivom: “Java jednog metafizičara”, iz 2018.godine, Home Ivana poklone set kozmetike naše koleginice, izrađene u domaćoj proizvodnji, i vaučer za umanjenu kotizaciju za 50% a možete je iskoristiti za bilo koju našu edukativnu radionicu ili oni koji nisu članovi za kotizaciju za članarinu.

Naš blog izazov traje od 06.maja do 25.maja, teme ćemo odabrati do 31.maja, teme će biti napisane do 01.jula, analitiku pratimo do 01.avgusta i poklon paket uručujemo do 31.avgusta 2019.godine.

Pratite nas!