Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao naš/a blogger/ka – nove sekcije te čekaju!

Pozivamo Vas da se priključite edukativnoj radionici pod nazivom “Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao naš/a blogger/ka (Copywrite u praksi)”, koja će Vam pomoći da steknete veštine pisanja, upoznate osnove i mogućnost da objavimo Vaše tekstove pod istim uslovima kao i stalnim blogerima u udruženju.

Nakon trećeg kruga selekcije i održanih online i uživo edukativnih radionica, odlučili smo se da redizajniramo pristup i ponovimo poziv za one koji se nisu prijavili pre, ili su bili zainteresovani a nisu stigli da sve formalnosti završe.

Radionica daje mogućnost da naučite osnove rada kopivrajtera, šta je SEO u praksi, kako se obrađuju fotografije, kako se kreira i publikuje tekst, šta sve obuhvata blogovanje, osnovni pojmovi, promocija na društvenim mrežama, kako za tekst pronaći pravu strategiju. Polaznici dobijaju potvrdu o prisustvu (sertifikat) i mogućnost da svoje tekstove publikuju na našem projektu sve do kraja 2018. godine.

Zašto edukacija pisanja za blog?

Krajem 2016.godine pokrenuli smo projekat koji ima blog i okuplja teme iz oblasti prava, ekonomije i ljudskih resursa. Nakon otvorenog poziva za prijem novih učesnika na našem projektu, odlučili smo da otvorimo novu sekciju gde želimo da prikupimo različite priče, svih Vas koji imate da podelite sa nama Vaše iskustvo tokom školovanja, rada, pročitanih knjiga, posećenih mesta. Ako ne želite da pišete stručne članke, dobrodošli ste da objavite i svoje priče kao i druge koje smatrate zanimljivim. Svako ko uspešno prođe radionicu imaće priliku da postane naš bloger/ka i tako u praksi primeni stečeno znanje. Cilj nam je da zajedno kreiramo kvalitetne i stručne članke i isto tako omogućimo najviše mladima da steknu veštinu pisanja. Odlučili smo da pomognemo svima koji žele da nauče pravilno da pišu, citiraju, znamo da je u početku teško, zato želimo da pružimo šansu i onima koji nemaju isksutva, koji mogu pisati i teme koju spadaju u svakodnevne životne price.

Šta obuhvata radionica?

  1. Radionica obuhvata predavanje gde se prolazi kroz pripremu za pisanje teksta, odabir teme, koncipiranje strukture i prenošenje izvora. Radionica daje čitav koncept pojašnjenja pojmova koji su povezani sa online marketingom i kreiranjem dobrog sadržaja. Naučićete kako postati kopivrajter, šta je SEO kao i kako obraditi fotografije koje se koriste kao prateći deo svakog posta. Edukacija obuhvata i učenje pravilnog citiranja i prenošenja vesti i izvora. Isto tako kako omoućiti vidljivost onome što radite, koja je najbolja marketing strategija za Vaš tekst.
  2. Edukacija se odvija online ili uživo, po principu jedan učesnik i jedan mentor, traje dva školska časa, odnosno 2 x 45 min, nakon toga dobijate zadatak, nakon urađenog zadatka i potvrdu o prisustvu.
  3. Mogućnost objave Vaših tekstova kod nas na blogu pod istim uslovima koje imaju naši stalni blogeri na projektu, sve do 31.12.2018. godine. Što znači da ćete ono što na edukaciji naučite, moći da direktno primenite u praksi.
  4. Povlašćene uslove u svim ostalim aktivnostima našeg udruženja, koje se odnose na publikovanje radova u našem zborniku radova, drugim edukativnim radionicama kao i projektima.
    5. Vaša biografija na našem sajtu, gde ćete biti u društvu ostalih blogera/ki.

Broj učesnika je ograničen, rok za prijavu je 03.septembar 2018. godine.

Uslovi za učešće i način prijave:

–  Visoko obrazovanje što znači – da ste u statusu studenta (osnovnih, master ili doktorskih studija) ili ste studije završili. Nemamo ograničenje što se godina tiče.

– Da nam se javite na neku od e-mail adresa: nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com gde ćete dobiti od nas prijavni formular.

– Uz popunjeni prijavni formular, obavezan je CV, koji služi radi bližeg upoznavanja Vašeg rada i iskustva  i neće biti korišćen u druge srvhe.

– Od nas ćete dobiti detaljne smernice vezane za radionicu kao i prava, pravila i obaveze učešća.

INFORMACIJE I PRIJAVA:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com