[LIVE WEBINARS] ŠKOLA PISANJA PROJEKATA

Priključite se našim live webinarima gde želimo da Vam na praktičan način prenesemo znanje iz oblasti pisanja projekata. 

Ukoliko imate želju da nešto promenite u Vašem okruženju, želite da okupite istomišljenike, moći ćete da naućite, kako da osnujete udruženje građana, šta Vam je potrebno od dokumentacije, na koji način možete pronaći pozive otvorene za finansiranje projekata udruženja, imaćete vežbe uz koje ćete lako znati da li se uklapate u pojedine pozive, i / ili kako da se uklopite, na koji način nastaje projektna ideja, kako se projekat piše i kako sprovodi. Budžet projekta, kroz praktićan rad i kreiranje budžeta i pravdanje utrošenog. Pravdanje projekata, uz izveštaje mesečne, narativne i na kraju, završni izveštaj. Sve to ćemo proći praktično zajedno.

Intenzivna edukativna radionica podrazumeva TRI časa x 2h = 6h edukacije, i to:

  • OSNIVANJE UDRUŽENJA I PISANJE PRDLOGA PROJEKTA, pružićemo Vam informacije o neophodnoj dokumentaciji, na koji način se povezati na početku sa potencijalnim partnerima, kako početi sa radom, zatim ćete naučiti kako nastaje projektna ideja, kako se pišu aktivnosti projekta, kako se sprovode, šta je ciljna grupa, kako se određuje, koji su rizici u sprovođenju projekata.
  • BUDŽET PROJEKTA, praktićni primeri i vežba u sastavljanju budžeta projekta, na koji način se sredstva pravdaju, kako do sufinansiranja i na koji način efikasno i efektivno isplanirati budžet i troškove.
  • IZVEŠTAVANJE, poseban praktičan rad monitoringa ciklusa jednog projekta, gde ćete naučiti kako se aktivnosti pravdaju, kako se prate i praktično ćete raditi na pisanju izveštaja.

Cilj naše edukacije je da pomognemo drugima koji su na samom početku, želimo da podelimo naše znanje.

Svi koji se budu odlučili za edukaciju, imaju mogućnost da nas nakon edukativne radionice dodatno kontaktiraju vezano za sve što budemo radili na edukaciji, takodje, podržačemo svakoga ko bude ostvario svoju ideju u gotov projekat.

Da biste učestvovali potrebno je da imate internet konekciju, računar ili mobilni telefon. 

Poziv za prijavu je otvoren do 07. juna 2019.godine. Odnosno do popune mesta. 

Možete se prijaviti upitom na neku od naših e-mail adresa, gde ćete dobiti Prijavni formular kao i više detalja.

KONTAKT i PRIJAVA:

office@nomcentar.com

nomcentar@gmail.com