IMAŠ IDEJU A NE ZNAŠ KAKO DA JE SPROVEDEŠ U DELO? PRIJAVI SE ZA ŠKOLU PISANJA PROJEKATA, TRI MODULA TE ČEKAJU

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, skraćeno Nomcentar, poziva Vas na edukativnu radionicu koja ima za cilj da Vam pomogne u osnovama kreiranja i pisanja projekata, bilo da su projekti za udruženja ili javne nabavke.

Nakon uspešno održanog prvog ciklusa online edukativne radionice, na osnovu povratne informacije naših učesnika, ponavljamo poziv u redizajniranom obliku.

Škola pisanja projekata koja ima za cilj da Vas upozna sa osnovama, pomogne u kreiranju sadržaja, aktivnosti, ciljne grupe, izveštaja i završetka projekta, ima tri modula:

1. Prvi modul odnosi se na projekte kojima učestvuju udruženja građana, prvenstveno se obraća pažnja na kreiranje ideje, pisanje opisa predloga projekta, aktivnosti, targetiranje ciljne grupe, budžet projekta, pravdanje sredstava i izveštaji (mesečni, narativni i završni). Trajanje: 2 časa po 45 min. Ako se odlučite samo za modul 1 na kraju dobijate zadatak koji morate uraditi da biste dobili potvrdu o završetku edukacije.

2. Drugi modul, simulacija rada na projetku, od početne ideje, preko preliminarne liste do potpisivanja ugovora, potrebne dokumentacije, pisanje izveštaja i praćenje realizacije projekta.  Trajanje: 30 dana, vežba, simulacija, zadaci.

3. Treći modul, ohuhvata konsultativni deo do 31.12.2018.godine, gde u svakom momentu mentora možete pitati u vezi nedoumica kada sami budete kreirali projekte i vršili realizaciju.

Prvi modul je obavezan da biste mogli da budete na modulu 2 i modulu 3. Možete biti uključeni samo u modul 1 ako tako želite, ostali nisu obavezni.

Edukativna radionica održavaja se online, jedan na jedan sa mentorem. Što znači da ćete imati priliku da u interakciji saznate sve i pitate.

Prijava je otvorena do 10. juna 2018. godine, odnosno do popune mesta.

Potrebno je pisati nam na neku od naših e-mail adresa, dobićete Prijavni formular kao i sve informacije.

Podaci koji se prikupljaju u okviru formiranja grupe učesnika, kao i podaci nastali u okviru pisanja projekata neće biti korišćeni u druge svrhe sem edukacije i biće izbrisani nakon održane edukacije. Kao dokaz ostaje Potvrda o učešću.

INFO i prijava:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com