NOMOTEHNIČKI CENTAR BEOGRAD / NOMCENTAR NGO

Nomcentar NGO predstavlja strukovno udruženje osnovano 23.aprila 2013.godine sa sedištem u Beogradu za oblasti prava i nomotehničke delatnosti, edukacije i izdavaštva.

Pored mnogobrojnih projekata koji implementiraju socijalnu inovaciju, registrovani smo od strane Ministarstva pravde Republike Srbije kao pružaoci besplatne pravne pomoći i besplatne pravne podrške. 

Detalji kako da ostvarite pravo na klik od Vas!

Informišite se o najnovijim pozivima za naše edu aktivnosti kao i učešću u aktuelnim projektima...

Intervjui na razne teme!

Bili smo...

Upoznajte nas malo bolje...

Naši događaji...

Šta čitati?

Krajem 2016. godine, udruženje je po prvi put primilo nove saradnike koji su počeli sa pisanjem stručnih pravnih tekstova. Tako je nastao naš pravni blog. Kako udruženje okuplja i druga zanimanja, tako smo dodavali i nove blog sekcije poput bloga ekonomije i ljudskih resursa, lifestyle bloga, bloga namenjenog za edukaciju mladih, kao i bloga za putovanja koji služi kao preporuka naših članova.

Upoznajte nas i postanine naš član...

Autorska prava

 Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celine ili delova sajta Nomotehničkog Centra iz Beograda predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo (shodno odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima i Krivičnog zakonika).

KONTAKT

office@nomcentar.com

[insta-gallery id=”1″]

[custom-facebook-feed]