GDPR u praksi – spremi se na vreme!

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, koje je osnovano 23. aprila 2013. godine, sa sedištem u Beogradu, za oblast prava i nomotehničke delatnosti, edukacije i izdavaštva,  poziva Vas na jedinstvenu edukaciju koja će Vam pomoći da spremite sve što Vam je potrebno da bi Vaše poslovanje bilo u skladu sa propisom koji stupa na snagu krajem maja 2018. godine.

Ukoliko imate blog, online portal, magazin, Vaš posao je prisutan na bilo koji način online, naročito ako se bavite trgovinom ili na primer blogovanjem, onda smo mi pravo mesto da se spremite na vreme i osigurate nesmetan rad.

O čemu se radi?
Prijava za edukaciju je otvorena do 21. maja 2018. godine, imate priliku da odaberete jednu od dve opcije, ili obe:
1. Uživo rad sa mentorem, koji će Vam pomoći da u skladu sa Vašim potrebama i Vašim poslom napravite različite vrste dokumenata koje ćete morati da imate na Vašem sajtu ili blogu. Što znači, pojedinačno u skladu sa Vašim potrebama posebno pripremate ono što Vam je potrebno, od različitih vrsta obaveštenja, do uskladjivanja mailing liste. Isto tako, oni koji imaju poslovanje sa preko 200 zaposlenih, biće upoznati sa Pravilnikom koji moraju imati.
2. Edukaciju koja podrazumeva upoznavanje sa GDPR, šta znači, kako se primenjuje, koje su glavne karakteristike, na koga se odnosi, uz jedinstvenu publikaciju napravljenu i pripremljenu kao dodatno štivo za učenje.

Ko može da se prijavi?
Članovi udruženja Nomotehnički Centar iz Beograda, kao i druga zainteresovana lica. Za članove važe posebni uslovi prijave.

Sve infromacije možete dobiti pisanjem na:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com