Najpopolarinije radionice:

Zaista sjajno iskustvo. Brzo, sažeto i jasno prenešeno znanje. Kao neko ko nije znao mnogo toga na temu pisanja bloga, veoma mi je prijao ovakav tip edukacije. Predavač usmerava na ključne stavke, otvoren je za dodatno objašnjavanje nedoumica i uliva sigurnost prilikom rada na vežbama. Pravi izbor za mene
J.Č.
Edukacija pruža savremeno znanje koje je veoma praktično u digitalnom svetu. Pomaže nam da se bolje izrazimo i da radimo ono sto volimo na najbolji moguci način.
S.N.
Prijatan i vrtoglavo brz, debitantsko magičan ulazak u univerzum tehnologija u kojima postajete (Nomocentrov) čarobnjak s perom.. paletu i alatke dobijate da budete arhitekta svog novog profesionalnog sveta - autor bloga. Sve srdačne pohvale!
Đ.G.
Radionica mi se veoma dopala. Pruža informacije vrlo koncizno i jasno sa dozom zabave. Sadržaj se lako savlada i koristan je bez obzira na profesiju i uzrast. Definitivno moja topla preporuka!
M.M.
Radionica je bila vrlo efikasna i korisna, bez mnogo komplikovanja objašnjeni su mnogi za mene novi pojmovi. Meni je posebno pomoglo razumevanje i tolerancija edukatora s obzirom na moju zauzetost poslom.
S.T.
Zadovoljna sam sto sam zavrsila uspesno edukativnu radionicu o pisanju bloga. Bilo je tema o seo, o pravljenju fotografija i sve sto je potrebno za pisanje bloga.
I.S.
Jedan od mojih omiljenih citata jeste onaj od Herbert Spensera koji kaže da "najveći cilj edukacije nije znanje, već akcija", a edukacija u Nomotehničkom centru mi je upravo to i omogućila, da krenem u akciju i praktično primenim ono što sam naučila pišući za njihov blog.
T.B.
Ovo je edukacija koja obuhvata ne samo opšte termine, već širok spektar kvalitetnih informacija i saveta, koji su meni omogućili da pronađem pravi put i steknem osećaj za pisanje korisnih, kreativnih i informativnih članaka. Pored dobre organizacije i brzih povratnih informacija, na edukaciji upoznaš izuzetne ljude, koji nesebično dele znanje, inspirišu te i utiču na to da svakog dana saznaš nešto korisno i da prevazilaziš, polako ali sigurno, svoje mogućnosti i postaješ iz dana u dan bolji.
D.I.
Nomcentar svojim sjajnim edukativnim radionicama nesebično otvara svoja vrata. Koncept koji pruža slobodu u kreativnom izrazu!
IVANA ĐOKOVIĆ

BUDI ADMINISTRATIVNO PISMEN!

Edukativne radionice održane na Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, na poziv Studentske asocijacije Filozofksog fakulteta, kao i u Beogradu, Kancelarija za mlade opštine Savski venac. Radionice su bile održane tokom 2014 i 2015. godine.

Novi HORIZONT životne sredine #etika #religija #socijalnaInovacija #Europa2020 #Horizon2020

Na poziv Studentske asocijacije Filozofksog fakulteta, kao i u Beogradu, projekat finansiran od AP Vojvodine.

Kreiranje projekata i menadžment poslovanja „Plan B“

Edukativna radionica održana 2015.godine u Novom Sadu na poziv Studentske asocijacije Filozofskog fakulteta za studente pretežno završnih godina i master studija.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE.

ZAŠTO PLAGIJAT KAD MOŽE ORIGINAL - BUDI ORIGINAL

Organizacija Nomotehnički Centar Beograd,  došao je na ideju 2013.godine da pokrene Edukativnu radionicu za pisanje naučnih radova ,,Zašto plagijat kad može orignial“ i parolom ’’Be orignial!’’ u želji da mladima pomogne u unapređenju veštinea pisanja radova, usput ukazujući na pojavu koja postoji u sve većem broju, a odnosi se na pisanje radova za druge, zato smo mlade uputili šta je plagijat i šta indolentnost po tom pitanju donosi u skladu sa Zakonskom regulativom.

FOTOGRAFIJE EDUKATIVNE RADIONICE MOŽETE POGLEDATI OVDE.

RADIONICA JE ZAŠTIĆENA AUTORSKIH PRAVIMA, SVAKO KOPIRANJE IDEJE I PREDTAVLJANJE KAO SVOJE PREDSTAVLJA KRIVIČNO DELO SHODNO ZAKONSKOJ REGULATIVI.

Edukativna radionica je mladima na praktičan način pružila informacije šta je naučni rad, kako od ideje do zaključka rada, kako osvežiti stare teme i prilagoditi ih aktuelnim, šta su autorska prava, kako se štite kao i primenu event marketinga u prezentovanju radova, s obzirom da su Vaši radovi Vaša najbolja vizit karta.

Na kraju Edukativne radionice uvidevši interakciju između učesnika i predavača, mladi su dobili priliku da sami na osnovu onoga što su slušali osmisle teme za izradu eseja, i iste nam dostave radi objave u Zborniku Radionice, koji je zvanično registrovan . 

Predavači naše Radionice biii su:

prof.dr Siniša Zarić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Jelena Radojević, dipl.pravnik, Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije

Danijela Zlatić – Šutić, Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije

Predrag Savić, advokat, Kuća Pravde Strazbur i Pravedna Srbija

dr Zoran Birovljević dipl.pravnik, autor više od stotitnu pravnih knjiga

Emilija Panić, Kancelarija za mlade Opštine Savski Venac

MSc Slobodan Petrović, istraživač.

MSc Dušica Birovljević, osnivač i predsednik Nomotehničkog Centra Beograd.

Intervju: ovde.

Naučni rad u funkciji kreiranja novih radnih mesta

Nomotehnički Centar Beograd, juče, 14.jula, učestvovao je na Letnjoj školi ekonomije, pri Institutu ekonomskih nauka, sa predavanjem Budi original, Naučni rad u funkciji kreiranja novih radnih mesta.