Vesti

EDUKATIVNA RADIONICA: PIŠI KAO PROFESIONALAC

U poslednje vreme sve više je onih koji svoje savete dele u vidu blogovanja ili promovisanja na društvenim mrežama. Bilo da je poseta nekom kafiću, predstavi, sportskom događaju, koncertu. Ako pažljivo posmatramo i pomno pratimo, možemo samo zaključiti da se reči u mnogome preklapaju, ponavljaju kao i da su ponekad rečenice nedovršene.

Opet, ima i onih koji tekst ogrančavaju na opis ispod fotogorafija na društvenim mrežama što kasnije predstavlja problem ako svoje savete žele da unaprede u vidu ličnog bloga. Napisati tekst koji ima i minimalnih 500 reči, može biti problem ako se naviknete na kratku formu koju uglavnom dozvoljavaju društvene mreže.

Zato, mi želimo da Vam pomognemo.

Edukativna radionica ima za cilj da naučite pravilno da pišete, da kreirate sadržaj koji će uvek biti drugaćiji a istovremeno čitan. Takođe, da biste imali gde da vežbate i kreirate sadržaj, nakon edukativne radionice, bićete u našem udruženju sve do 31.12.2019.godine, i Vaše tekstove ćemo objavljivati kod nas na sajtu u okviru tri sekcije koje imamo: pravni blog, blog ljudskih resursa i ekonomije, lifestyle. Takođe, imamo i dodatnu mogućnost pisanja za Legal Lifestyle Magazine na engleskom jeziku, naš najnoviji projekat.

Kako to radimo?

Edukativna radionica je podeljena na dva dela. Prvi deo se održava u trajanju od 1h i 30 minuta i drugi deo u trajanju od 1h.

Prvi deo edukacije obuhvata upoznavanje sa osnovnim pojmovima, na koji način se kreira sadržaj, kako se pravi plan sadržaja, kako se kreira naslov, na koji način naslov implicira šta se nalazi u tekstu i kako tekst uobličiti u formu koja će svakome biti zanimljiva za čitanje. Kako stručni članci mogu postati novinski. Uz obaveznu vežbu i test.

Drugi deo posvećen je učenju o optimizaciji (SEO), promociji na društvenim mrećama, kao i Vašem prvom probnom tekstu.

Ko može da se prijavi?

Svi punoletni građani Republike Srbije, koji su na studijama (osnovnim, master ili doktorskim), kao i oni koji su iste zavšili.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da nam pošaljete Vaš CV, mi ćemo Vam odgovriti sa detaljima edukacije i prijavnim formularom.

Kako se odvija edukacija?

Poziv obuhvata online edukaciju sa mentorem. Kako su učesnici u udurženju do 31.12.2019.godine, imaće priliku da učestvuju na redovnim sastancima udruženja u Beogradu.

Rok za prijavu?

Možete se prijaviti do 10.02.2019.godine.

Gde se šalje CV?

Potrebno je da mailom sa obaveznim naslovom – Prijava za radionicu: Piši kao profesionalac, dostavite Vaš CV na: officenomcentar.com ili nomcentargmail.com biće Vam odgovoreno u najkraćem roku.

Više o nama možete videti na našem sajtu: www.nomcentarngo.com