[EDUKATIVNA RADIONICA] Napiši i vodi projekat u 10 lakih koraka

Projektni menadžment u eri osnivanja start up-ova predstavlja oblast za koju ste zasigurno čuli, a možda i poželeli da naučite kako da se time bavite. Mi smo održali uspešno edukativne radionice iz ove oblasti, bazirane isključivo na našem iskustvu, stoga smo istu menjali i oblikovali tako da uvek bude u korak sa dešavanjima na tržištu i u skladu sa novim tehnologijama koje mogu olakšati rad u poslovnom okruženju.

Napiši i vodi projekat u 10 lakih koraka predstavlja edukativnu radionicu sa ciljem da Vam pomogne u osnovama, da steknete praktično znanje u oblasti koja Vam sutra može postati možda i zanimanje. 

Bilo da spadate u one koji žele da nešto promene u svom okruženju, dakle, imaju ideju, znaju šta bi uradili, možda u postupku osnivanja udruženja ili prvog strat up-a, ili spadate u grupu onih koji bi želeli da nauče kako da projekte vode bez obzira da li su ih sami smislili ili ne, svakako će Vam ova edukativna radionica pomoći da steknete uvid u praktična znanja u ono što ćete kasnije u samostalnom radu primeniti. 

Od dokumentacije za osnivanje udruženja, pokretanja start up-a i na koji način možete pronaći pozive otvorene za finansiranje projekata bilo u Republici Srbiji bilo u inostranstvu, učešća u javnim nabavkama pa do pisanja predloga projekta, aktivnosti, budžetiranja i završnog izveštaja predstavlja ono što ćemo proći kroz edukaciju zajedno. 

Intenzivna edukativna radionica podrazumeva; 

  • OSNIVANJE  I PISANJE PREDLOGA PROJEKTA, pružićemo Vam informacije o neophodnoj dokumentaciji za osnivanje udruženje ili start up-a, na koji način se povezati na početku sa potencijalnim partnerima, kako početi sa radom, zatim ćete naučiti kako nastaje projektna ideja, kako se pišu aktivnosti projekta, kako se sprovode, šta je ciljna grupa, kako se određuje, koji su rizici u sprovođenju projekata.
  • BUDŽET PROJEKTA, praktićni primeri i vežba u sastavljanju budžeta projekta, na koji način se sredstva pravdaju, kako do sufinansiranja i na koji način efikasno i efektivno isplanirati budžet i troškove.
  • IZVEŠTAVANJE, poseban praktičan rad monitoringa ciklusa jednog projekta, gde ćete naučiti kako se aktivnosti pravdaju, kako se prate i praktično ćete raditi na pisanju izveštaja.

Sve napred navedeno u 10 lakih koraka, koje čemo proći zajedno uz online alate koji Vam mogu pomoći u vođenju projekata tako da nikada ne propustite rok ili zadatu aktivnost. 

Cilj naše edukacije je da pomognemo drugima koji su na samom početku, stoga učesnici ne moraju imati prethodno predznanje. 

Da biste učestvovali potrebno je da imate internet konekciju, računar ili mobilni telefon. 

Poziv za prijavu je otvoren do 15. novembra 2019.godine. Odnosno do popune mesta. 

Možete se prijaviti upitom na neku od naših e-mail adresa, gde ćete dobiti Prijavni formular kao i više detalja.

KONTAKT i PRIJAVA:
office@nomcentar.com
nomcentar@gmail.com