[EDU RADIONICA] Copywrite u 5 koraka

Edukativna radionica ima za cilj da Vas na lak način uvede u svet pisanja. Daćemo Vam osnovu i neophodnu teoriju, dok ćete praksu imati prilike da steknete kroz kreiranje sadržaja za naše blog sekcije uz  mogućnost da učestvujete u svim aktivnostima našeg udruženja. 

5 koraka u pisanju i kreiranju sadržaja obuhvata:
– upoznavanje sa osnovnim pojmovima, načinom pisanja i kreiranja Vašeg teksta.
– odabir tema, kreiranje naslova.
– tehnika pisanja, autorska prava.
– fotografije, optimizacija, SEO.
– promocija na društvenim mrežama, kreiranje promo materijala.

Edukacija traje 2x po 1h. A nakon edukacije narednih 12 meseci, možete kreirati sadržaj i objavljivati ga u okviru našeg udruženja.

Šta obuhvata edukacija?

Prvi deo edukacije obuhvata upoznavanje sa osnovnim pojmovima, na koji način se kreira sadržaj, kako se pravi plan sadržaja, kako se kreira naslov, na koji način naslov implicira šta se nalazi u tekstu i kako tekst uobličiti u formu koja će svakome biti zanimljiva za čitanje. Kako stručni članci mogu postati novinski. Uz obaveznu vežbu i test.

Drugi deo posvećen je učenju o optimizaciji (SEO), promociji na društvenim mrežama, kao i Vašem prvom probnom tekstu.

Ko može da se prijavi?

Svi punoletni građani Republike Srbije, koji su završili srednje obrazovanje, i / ili su na studijama (osnovnim, master ili doktorskim), kao i oni koji su iste zavšili.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail, napišete Vaše puno ime i prezime, i ukratko se predstavite, da bismo imali uvid u to ko ste, čime se bavite, šta su Vam interesovanja.  mi ćemo Vam odgovoriti sa detaljima edukacije i prijavnim formularom.

Kako se odvija edukacija?

Poziv obuhvata online edukaciju sa mentorem, odnosno putem webinara.  Nakon edukacije, možete pisati za naše blog sekcije: pravni blog, blog ljudskih resursa i ekonomije, lifestyle, education & youth kao i travel blog gde nam je cilj da predložite drugima mesta koja su interesantna i po Vama specifična. Različiti blog sadržaj, daje Vam mogućnost da se izgradite u uspešnog content kreatora i steknete veštinu pisanja. 

Rok za prijavu?

Možete se prijaviti do 30.10.2019.godine. Odnosno do popune mesta.

Kako se prijaviti?

Potrebno je da mail-om sa obaveznim naslovom – Prijava za radionicu: Copywrite u praksi, dostavite Vaše puno ime i prezime i ukratko se predstavite i to sve pošaljete na: office@nomcentar.com ili nomcentar@gmail.com biće Vam odgovoreno u najkraćem roku.