Copywrite u praksi + Pisanje projekata: edukativne radionice u letnjoj akciji 1+1=1

Nomotehnički centar je odlučio da tokom leta sve koji žele da unaprede svoje veštine i znanja, obraduje specijalnom akcijom gde možete pohađati dve edukativne radionice istovremeno pod istim uslovima.

Copywrite u praksi, daje Vam mogućnost da naučite osnove pisanja, prolazimo kroz osnovne pojmove blogovanja, marketinga, promocije, da bismo zajedno naučili kako se kreira naslov, kako se biraju teme, kako se stvara tekst, na koji način se radi optimizacija i kako se biraju ključne reči, autorska prava i odabir fotografija a onda nakon edukacije imate mogućnost da do 31.12.2019.godine, pišete tekstove kod nas zajedno sa ostalim blogerima. Vaša biografija biće kod nas na sajtu, Vaše tekstove ćemo promovisati putem društvenim mreža i imate mogućnost učešća u svim ostalim aktivnostima udruženja. Ovo je jedina edukativna radionica koja Vam može omogućiti ujedno i članstvo.

Prisanje predloga projekata, gde se u početku odlučujete da li želite edukaciju vezanu za start up, javne nabavke ili pisanje projekata za udruženja. U skladu sa tim, Vaša edukacija se prilagođava onome što Vam je potrebno. Prolazimo kroz osnove poslovanja, kako da pronadjete konkurse, kako se pišu predlozi projekata, na koji način se radi vođenje projekata, šta su to aktivnosti, kako se iste pravdaju i prate, na koji način se pišu izveštaji, kako se budžet određuje, kako se radi narativni i zavšrni izveštaj. 

Iskoristite priliku da ONLINE naučite nešto novo, da radite sa mentorem koji će Vas uvesti u svet novih veština koje Vas sutra mogu bolje pozicionirati na tržištu rada.

Prijava je otvorena do 21.jula 2019.godine.

Potrebno je da nam pišete na neku od e-mail adresa:

office@nomcentar.com
nomcentar@gmail.com

I dobićete od nas sve informacije. 

Leto je vreme za edukaciju!