Vesti

BLOG LJUDSKIH RESURSA TE ZOVE

Otvaramo poziv za naše članove kao i druga zaintersovana lica da se priključe našoj edukativnoj radionici a potom postanu i naši dopisnici u okviru projekta u oblasti ljudskih resursa.

O čemu se radi?

Pozivamo one koji se bave menadžmentom ljudskih resursa, bilo da studiraju ili su zaposleni, da se priključe edukativnoj radionici gde će naučiti osnovu pisanja stručnih tekstova specijalno priređenih u formi bloga, na koji način se biraju naslovi, kako izgleda struktura članka, šta je potrebno da znaju od osnova marketinga da bi njihov tekst dobio veću vidljivost. Isto tako, nakon edukacije, učesnici imaju mogućnost da postanu naši blogeri u oblasti ljudskih resursa, a sve u okviru projekta udruženja. Status traje do 31.12.2018.godine, i može se obnoviti.

Ko smo mi?

Mi smo udruženje građana, Nomotehnički Centar iz Beograda, bavimo se pravnom i nomotehničkom delatnošću, edukacijom i izdavaštvom. Osnovani smo 23. aprila 2013. godine, uskoro slavimo peti rođendan, i odlučili smo da naše stručne članke pored pravnih tekstova, kojih ima najviše u sklopu udruženja, šansu damo i onima koji se bave menadžmentom ljudskih resursa, jer želimo da na jednom mestu, prikažemo stručne članke koji služe u informativne svrhe svima koji bi se ovom oblašću bavili, bilo da o ovome ništa ne znaju ili su profesionalci u ovoj oblasti.

Kako se prijaviti?

Potrebno je poslati mail na neku od naših e-mail adresa, dobićete potom sve informacije kao i prijavni formular, uz prijavni formular spremite i Vaš CV.

Kako se održava radionica?

Radionica je online, dva puta po 1h, gde ste samo Vi i mentor, prolazi se kroz osnove blogovanja, na koji način se stručni tekst pretvara u formu prikladnu za blog, kako se biraju naslovi, kako izgleda struktura članka, razlike osnovnih pojmova kao što je SEO, kontent marketing, kopivrajtig, što služi radi upoznavanja sa tehnikama koje mogu pomoći u većoj vidljivosti nečijeg rada, isto tako, navodjenje izvora i citiranje, obrada fotografija. Odmah nakon toga, učesnici imaju i zadatke u vidu vežbe, a potom postaju učesnici na projektu i dopisnici, gde dobijaju mogućnost objave njihovih autorskih tekstova, kao i njihovu biografiju vidljivu na našem sajtu zajedno sa ostalim članovima.

Rok za prijavu je 10. maj 2018. godine.

INFO i prijava:
nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com